Şampuan ve Saç Kremleri Zeytuni Life Zeytinyağlı Şampuan

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.153
Merhaba kızlar.
Bu sampuandan kullanan var mi aranızda merak ediyorum.
Içeriği; saf su, zeyti̇nyaği, gli̇seri̇n, hindistan cevizi yağı, potasyum hidroksit, sodyum klorit ve parfümmüş sadece.
Sls, paraben, boyar madde yokmuş ve arkasinda 'saf zeytinyağından üretildiğinden donabilir' falan da yazıyor. Üstelik fiyatı da makul geldi.
Acaba içeriği konusunda gerçekten dürüstler midir diye araştırırken sitesinde şu yazıyı gördüm;

-SODIUM LAURETH SULFATE ve benzerlerini içermez.
-Boyar madde içermez.
-Paraben içermez.
- Zararlı kimyasallar içermez.
- Doğal zeytinyağı ile üretildiğinden soğukta donar.
-Oda sıcaklığında ilk haline döner.

Fazla iddialı değil mi?

Açıkçası doğal olduğuna inanarak otacı ivy kepeğe karşı etkili kullanıyordum ancak onda da sls olduğunu fark ettim ve daha bir çokkk kimyasal :KK43:
Çocuklarıma kullandığım şampuanlarda hatta kızıma cildiye doktorunun seboreik dermatit için yazdığı medikal şampuanda bile var!!!

Bu zeytuni şampuanın eğer vaad ettiği şeyler doğru ise neden bi denemeyeyim ki dedim ancak almadan evvel kullananlar varsa diye burada sormak istedim.
Kullananlar, deneyimleyenlerden yorumlarını bekliyorum arkadaşlar.

Sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
KilicBaligi KilicBaligi canim bu sampuan hakkinda bilgin var mi?
Bu gun aldim. Ve kullanacagim. Icerigi temiz geldi.
Deneyimlerimi yazarim buradan.

Icine cam terebentin ve badem yagi da ilave ettim.
Ettim etmesine de sampuan bi kopurdu rengi yag rengi idi beyaz opak bi renk oldu. Sanirim dogal oldugundan ya da diger sampuanlarimizda da icine bisiler katinca bole oluyordu da biz fark etmiyorduk. Neyse.

Ilk izlenimlerim.

Sampuan kesinlikle dogal.
Kopurmedi. Hatta bi ara "sacim emdi mi acaba sampuani" diye bile dusundum:KK70: Bu da demek ki icinde kopurtmeye yardimci kimyasallar yok.

Kokusu gayet otantik ve dogal. Uzun sure sarimsakli sampuan kullaninca ilk defa banyoda guzel kokmak kendimi iyi hissettirdi.

Sacimi agirlastirdi biraz yikanirken ancak dalan sac bakim kremi burada imdadima yetisti. Kokusu mis ..
Simdi havlu sardim kurumaya biraktim. Insallah memnun kalacagim gibi hissediyorum.:KK66:

Evet saniyorum iki kere yikandim bu sampuanla.
Ve sacimda sanki geceden vazelin surup yatmisim sabah da yikamisim ama aritamamisim gibi bi his birakti:KK43:
Dogalligina veriyorum.
Saclarin alisma surecine veriyorum.
Hemen vazgecmeyecegim.
Ama onemli bir dip not: Dokulmem azaldi! :KK66:

Bende metrodan aldım doğal oluşu ilgimi çekmişti. Doğumdan sonra saçlarımın dökülmesi asla durmadı hatta kel kalan bölgeler var diyebilirim . Hindistan cevizi yağı ile maske yapıyordum biraz azalttı dökülmeyi. Bu şampuanı kullandım ilk yıkamada dökülme yüzde seksen oranda azaldı. Ama ben bir yerde yanlış mı yapıyorum ne kadar durulasamda saçlarımda kalıntı bıraktı yapış yapış sabun kuruyor saçımda resmen

Bende metrodan aldım doğal oluşu ilgimi çekmişti. Doğumdan sonra saçlarımın dökülmesi asla durmadı hatta kel kalan bölgeler var diyebilirim . Hindistan cevizi yağı ile maske yapıyordum biraz azalttı dökülmeyi. Bu şampuanı kullandım ilk yıkamada dökülme yüzde seksen oranda azaldı. Ama ben bir yerde yanlış mı yapıyorum ne kadar durulasamda saçlarımda kalıntı bıraktı yapış yapış sabun kuruyor saçımda resmen

Gunaydin. O his bende de kaliyor maalesef. Demekki tek degilmisim.
Sirkeli su ile durulamayi deneyebilirsiniz. Eskiden uygulardim ancak zeytuni ile birlikte hic denemedim deneyecegim son care.
Bence bu sampuan, sabun eritilerek elde edilmis baska aciklamasi yok cunku sacta sabun gibi his birakiyor. Agirlastiriyor ve yapis yapis oluyor. Evet dogal ve ben bu yuzden kac defa "bir sans daha" verecegimi dile getirmisim yazimda ama pes etmeme de az kaldi. "Dogal boyle ise ben almiyim" diyecek noktaya geldim diyebilirim.

Benim saçlarım normalde çok kuru değil,ama nezaman organik bi şampuan alsam, saçımı kurutuyor.bende o yüzden market şampuanlarından alıyorum,içinede bakım yağlarından ekliyorum,yumurta sarısı koyuyorum , saçımın beslendiğini farkediyorum bu şekilde:KK69:

X