- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Merhaba kızlar.
Bu sampuandan kullanan var mi aranızda merak ediyorum.
Içeriği; saf su, zeyti̇nyaği, gli̇seri̇n, hindistan cevizi yağı, potasyum hidroksit, sodyum klorit ve parfümmüş sadece.
Sls, paraben, boyar madde yokmuş ve arkasinda 'saf zeytinyağından üretildiğinden donabilir' falan da yazıyor. Üstelik fiyatı da makul geldi.
Acaba içeriği konusunda gerçekten dürüstler midir diye araştırırken sitesinde şu yazıyı gördüm;
-SODIUM LAURETH SULFATE ve benzerlerini içermez.
-Boyar madde içermez.
-Paraben içermez.
- Zararlı kimyasallar içermez.
- Doğal zeytinyağı ile üretildiğinden soğukta donar.
-Oda sıcaklığında ilk haline döner.
Fazla iddialı değil mi?
Açıkçası doğal olduğuna inanarak otacı ivy kepeğe karşı etkili kullanıyordum ancak onda da sls olduğunu fark ettim ve daha bir çokkk kimyasal
Çocuklarıma kullandığım şampuanlarda hatta kızıma cildiye doktorunun seboreik dermatit için yazdığı medikal şampuanda bile var!!!
Bu zeytuni şampuanın eğer vaad ettiği şeyler doğru ise neden bi denemeyeyim ki dedim ancak almadan evvel kullananlar varsa diye burada sormak istedim.
Kullananlar, deneyimleyenlerden yorumlarını bekliyorum arkadaşlar.
Sevgiler...
Bu sampuandan kullanan var mi aranızda merak ediyorum.
Içeriği; saf su, zeyti̇nyaği, gli̇seri̇n, hindistan cevizi yağı, potasyum hidroksit, sodyum klorit ve parfümmüş sadece.
Sls, paraben, boyar madde yokmuş ve arkasinda 'saf zeytinyağından üretildiğinden donabilir' falan da yazıyor. Üstelik fiyatı da makul geldi.
Acaba içeriği konusunda gerçekten dürüstler midir diye araştırırken sitesinde şu yazıyı gördüm;
-SODIUM LAURETH SULFATE ve benzerlerini içermez.
-Boyar madde içermez.
-Paraben içermez.
- Zararlı kimyasallar içermez.
- Doğal zeytinyağı ile üretildiğinden soğukta donar.
-Oda sıcaklığında ilk haline döner.
Fazla iddialı değil mi?
Açıkçası doğal olduğuna inanarak otacı ivy kepeğe karşı etkili kullanıyordum ancak onda da sls olduğunu fark ettim ve daha bir çokkk kimyasal
Çocuklarıma kullandığım şampuanlarda hatta kızıma cildiye doktorunun seboreik dermatit için yazdığı medikal şampuanda bile var!!!
Bu zeytuni şampuanın eğer vaad ettiği şeyler doğru ise neden bi denemeyeyim ki dedim ancak almadan evvel kullananlar varsa diye burada sormak istedim.
Kullananlar, deneyimleyenlerden yorumlarını bekliyorum arkadaşlar.
Sevgiler...
Son düzenleyen: Moderatör: