Maske Tarifleri Zeytnya,havu,badem ve kays ya 4lsyle cilt rengini amak

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

momikukayo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
58
0
86
İzmir
arkadaşlar bugün aktara gtittim. cilt rengimi açmak için krem ya da benzeri bişi varmı dedim.
bana küçük kutular içinde badem yağı, havuç yağı ve kayısı yağı verdi.
birde bunları karıştırdıktan sonra 1yemek kaşığı zeytin yağı ekle ve her gece yüzüne sür dedi. %100 sonuç alırsın diyince aldım bende kaydirigubbakcemile3
ama evde yağların özelliklerine bakarken bedem yağınınn bronzlaştırıcı etkisi olduğunu yazan bir yer gördüm. şimdi korkuyorum CADIARZU beyazlıyım derken daha da koyulaşırsam o aktardaki yağların hepsini yediririm adama klava:

acaba doğru mu? yoksa kakao yağı ve benzer yağlarla birliktemi bronzlaştırıcı etki gösterir? şimdiden teşekkürler :enbuyukkk: opuyorumnanaktan

hiçbi fikrim yok ama yazını okuyunca şöyle bi yorum yapmak istedim, bence badem yağının bronzlaştırıcı etkisi sürüp de güneşe çıkılırsa ortaya çıkar, o karışımı evde uygularsan sorun olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru emin olmazsan aktara bi sor istersen canım:)

kayısı WE havuç yagı BETAKAROTEN içerir insana rengini veren pigmentleri(pigmentleri olmayanlar albino oluyor) bu gıdalar pekiştirir ne beyazlaması tam da sezonu cillop gibi bronzlaşırsın

artı beyazlamayı bu kadar isteyen beyaz oldukları halde ağaran Japonlar bir de biz varız beyazlık çok matah bir durum olsa solaryumlar,karartıcı kremler icat olmazdı

aktar resmen sacmalamış
havuc yagının bronzlaştirmaya birebir oldugunu sagir sultan bile biliyo
zeytinyagi da öyle
badem yagı ile kayısı yagı da keza aynı...
sen bunları beraber kullanırsan noomi campbell halt yer yanında

elimde ebru şallı nın doğal güzellik sırları kitabı var ordan yazan tariflerden yazayım :

Cilt beyazlatan maske :

1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı buğday nişastası yoğurdu ve nişastayı karıştırıp macun haline getirin göz çevresi ve dudaktan uzak tutarak cildinize uygulayın. Ilık su ile durulayın haftada bir kez uygulayın...

bi de susam yağı ekleseymiş tam olurmuş :))))))))

bu yağların hepsi ayrı ayrı bronzlaştırıcı yağ gözüm yaaa ne ettin sen bırak sürme :)))

bu maske cildi beyazlatmasada bayağı güzelleştirir bence. Çünkü nişasta cilde çok iyi geliyomuş bu aralar herkes nişastadan bahsediyo. Peeling etkisi olduğundan dolayı ölü deriyi kaldırır cilt beyazlar. Ama güneş görünce eski haline geri döner :bbo:

evet doğru söylemiş 2 haftadır uyguluyorum her gece hafif elime döküyorum ve yüzüme masajla yediriyorum öyle yatıyorum cildim 3 gün içinde açıldı.. siyah nokta kalmadı ve şuan yağlanmada olmuyor cildimde çok yağlıydı cildim yağ dengesini düzenliyor...burdakii denemeden yorum yapan arkadaşlarım bronzlaştırmıyor cilt rengini açıyor daha çok faydasıda oluyor şuan bb kremde pudrada kullanmıyorum cildi mükemmel oldu :) gerek duymuyorum değişimi 3 günde farkediyorsunuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…