Evet canım:)1 oy hakkı var sanırımm demi?
Şuan çok ihtiyacım var, siz bana kutuyu verin,gerisine karışmayınTabakla ugrsamoyacagim herkes uzansin alsin
Hepsi senin olsun canımŞuan çok ihtiyacım var, siz bana kutuyu verin,gerisine karışmayınoysaki yarım saat önce fırın sütlaç yemiştim
Sen fazla bakma, gebesin. Kuzunun canı çekerKızlarr elinize sağlıkkk.. harikalar şu yaz günü en güZeli zeytinyağlılaaarr❤
Maşaallah 8 haftalık olmuşdeynepnaz fasulyeler süpeeeerrr oyum sana gidiyor..
Taze fasulyeye ağzım sulandı valla bi de kabak çiçe dolması evet ben fazla dolanmayım demi kuzumSen fazla bakma, gebesin. Kuzunun canı çeker
sagolasın canımHepsi senin olsun canımEmzirirken bende de acayip tatlı isteği oluyordu ya
Sağol canımm büyüyor inşallaahhMaşaallah 8 haftalık olmuşCinsiyetini öğrenince ilk bize geliyorsun ona göre
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol canımm büyüyor inşallaahh❤ gelirim tabii
Sen beni ezer geçersin
Aynen canım, fasulyeyi, bulursun da, kabak çiçeğini nerden bulacaksın. Benim kışın canım malta eriği çekmişti. Eşim manav manav gezdi ama bulamadıTaze fasulyeye ağzım sulandı valla bi de kabak çiçe dolması evet ben fazla dolanmayım demi kuzum
Yok ya yerlerdeyizSen beni ezer geçersin
Git gel git gel bir borcam revaniyi tek başıma bitirdiğimi biliyorumsagolasın canım
Neyse eşime derim, yarın alır artık bi baklavabende de var o istek, demek ki emzirirken normalmiş
Tamam yarisalim hadiYok ya yerlerdeyiz