Yusuffff yusufff oluncaaa bennSenin ocak hiç boş kalmıyor
Olur tabi kiHa 1 ha 3,aramızda üçün beşin lafı mı olur?
Niye ya abim o kadar korkunç bir adam mı ne demek istiyorsunYusuffff yusufff oluncaaa benn
Bu saatte ne yemeği?Yemek var ocakta yanmasınnn
Damla sakızlı türk kahvem var yapayım mıBu saatte ne yemeği?Çay var desen hadi neyse,çay demişken bana Türk kahvesi yapan olsa da içsem keşke
Bunun bahsettiği Yusuf bir organın korkusu,seni abini malum organıyla mı yakıştırıyorNiye ya abim o kadar korkunç bir adam mı ne demek istiyorsun
Nebilim kazen diyince bi tırsıntı geliyorrrNiye ya abim o kadar korkunç bir adam mı ne demek istiyorsun
Bu kız ne diyorBunun bahsettiği Yusuf bir organın korkusu,seni abini malum organıyla mı yakıştırıyor
Tabi tırsmak lazım bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yoksunNebilim kazen diyince bi tırsıntı geliyorrr
Damla sakızsız yap banaDamla sakızlı türk kahvem var yapayım mı
Git kız delüüü o anlamda demedim yaaaaaa gidiyom batırdınız beniiim yiteeee uleeeynnnnBunun bahsettiği Yusuf bir organın korkusu,seni abini malum organıyla mı yakıştırıyor
Tamam sade kahvede var,dibek falanda var ne istersenDamla sakızsız yap banaSevemedim damla sakızlıyı
Aynen ondanTabi tırsmak lazım bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yoksun
Laf aramızda bende korkarımAynen ondan
İkiside olabilir.Tamam sen gel yeter ki sana nescafe bile yaparımTamam sade kahvede var,dibek falanda var ne istersenBen çok severim bana gelince öyle yap:)
Ben korkmuyorum kiiiiiiLaf aramızda bende korkarım
Abla sen kazen abiyi görmüşsündür demiLaf aramızda bende korkarım
O zaman söyleyelim seni gri yapsınBen korkmuyorum kiiiiii
Yüz yüze değil ama resimlerini gördüm:)Abla sen kazen abiyi görmüşsündür demi
Ben de gördümAbla sen kazen abiyi görmüşsündür demi