Çok şükür canım, bugün ablamin olumlu sonucunu alınca iyi oldukInşallah. Sen iyi misin canım?
Ablanın neyi var canımÇok şükür canım, bugün ablamin olumlu sonucunu alınca iyi oldukdarısı senin başına inşAllah
Oh nihayet. Gözünüz aydın canım. Amin darısı banaÇok şükür canım, bugün ablamin olumlu sonucunu alınca iyi oldukdarısı senin başına inşAllah
Uyumadı mi daha.Oglanla cebellesiyorum
Ramazanda düşük yapmıştı ya nevros, doktor üsten ultrasyonla bakmış parca kalmamış kanda betaya bakmamış bu yüzden. 1.5 ay kanaması devam edince doktora gitti beta 4000 e yakınmış hamile kalması da bu süreçte mümkün değil tabi, meğer sağ tüpe yakın dış gebelikde varmış hastaneye yatış yapıp kemoterapi ilaci ile erimesi için iğne yapıldı. Çok şükür düşüyor betaAblanın neyi var canım
Evet canım düşük yaptığını biliyorumRamazanda düşük yapmıştı ya nevros, doktor üsten ultrasyonla bakmış parca kalmamış kanda betaya bakmamış bu yüzden. 1.5 ay kanaması devam edince doktora gitti beta 4000 e yakınmış hamile kalması da bu süreçte mümkün değil tabi, meğer sağ tüpe yakın dış gebelikde varmış hastaneye yatış yapıp kemoterapi ilaci ile erimesi için iğne yapıldı. Çok şükür düşüyor beta
AminnnnOh nihayet. Gözünüz aydın canım. Amin darısı bana
AminnnnnEvet canım düşük yaptığını biliyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Afiyet olsunİki tost yapayım da yiyeyim dedim.meger herkes bunu bekliyormuş evde
Ayyyy olsa da yesek çok boş Boğaz oldum yaİki tost yapayım da yiyeyim dedim.meger herkes bunu bekliyormuş evde
Sağol canımAfiyet olsun
Normal canım sağlığınız yerinde olsunda ye yarasın minigimize (bence kızımıza)Ayyyy olsa da yesek çok boş Boğaz oldum ya
Oooh bende severim tostu iki tane yapayım.yiyeyim.dedim.cocuklar geldi onlara verdim sonra esimde istedi
Afiyet olsun canım
Ben sevmedim canım yaPatatesli tostu yaptınız mı hiç hani makineye dokuyorlar nasıl oluyor yaptı iseniz
Beyaz peynirlide severim benŞimdi biryerim şişecek evde de kaşar yok ya