Allah şifa versin canımMaalesef canım. Ne kadar kalacağım da belli degil
Aman inşallah darısı başıma olsun kuzumgecen gün arkadaşım anlattı arkadaşının ufak kardeşi aynı senin gibi olmuş o da tedavi olmuş çıkmış çok şükür iyiymiş canım sabr şifanı bul Allah ın izni ile en kısa sürede çıkarsın inşallah
Amin canım benimAllah şifa versin canım
amin kuzum aminn duamızdasınAman inşallah darısı başıma olsun kuzum
bende elime geçen herşeyi koklarım önce niye iseYa bide eline geçen şeyleri gözüne sokma huyu da var aslında bizimde gözümüzü parmakliyo arada ondan tahriş te olmuş olabilir
Bayramda söylemiştim sanki eşimle bi atistilar beni arayip sormaz oldu öyle bi soğukluk girdi bu sefer de daha başka bişey oldu ailenin başka bir ferdiyleSiz iyiydiniz ne oldu:)
Tamm ablaİnşaalalh olmaz canım ama zararı olmaz özellikle göz ve buruna sık sık kullanabilirsin.
İnşaallah canımAmin canım. Bir gün ıyi olacağım inşallah
Dönem dönem sıkıntılar oluyor canım.Geçer diyemem ama mecburen idare ediliyor.Bayramda söylemiştim sanki eşimle bi atistilar beni arayip sormaz oldu öyle bi soğukluk girdi bu sefer de daha başka bişey oldu ailenin başka bir ferdiyle
Yok canım 1. Yi oldum bebis yok hasta oldum diye konuştuk ya benim şüphe ordan geliyo gaz hareketliligini bebek tekmesi sayıyorumİkinci adetim derken birincinin üstünden geçti mi canım olmadın mı
Maşaallah 10 hafta olmuş
Kara kedi seni
azcuk kızdırayım dedim seniKara kedi seni
Ilginc çocukluğunu anlat bakalim☺bende elime geçen herşeyi koklarım önce niye ise
ohooo anlatmaya başlasam sayfalar yetmezIlginc çocukluğunu anlat bakalim☺
Soğukmu yiyon gi sen ben yanına plav salata yaptım ,soğuk yenmez beaaa ısıtayım nem en iyisigönder gelsin severim soğuk soğukk
yok yok ben soğuk daha çok sverim öylecene getir bakayımSoğukmu yiyon gi sen ben yanına plav salata yaptım ,soğuk yenmez beaaa ısıtayım nem en iyisi