Patitisli börek alırım ımmmsende ne var ben makarna salatası ve patatesli börek verebilirim
gönder gelsin severim soğuk soğukkPatitisli börek alırım ımmmbacım bende dünden barbunya var Allah için vereyim bak fazla yapmışım
Hiç gözde sıkıntımız olmadı abla burnu tikandiginda isilik olduğunda hatta pisik te bile kullandim sütüDemek şimdiye kadar hiç denemedin
Kulak içinde iyi canım:)Hiç gözde sıkıntımız olmadı abla burnu tikandiginda isilik olduğunda hatta pisik te bile kullandim sütü
Bizde artık anlasamiyoruz kayın ailesiyleÖyle canım boşver
emekliyor dolanıyor artık olur canım :)Hiç gözde sıkıntımız olmadı abla burnu tikandiginda isilik olduğunda hatta pisik te bile kullandim sütü
Çok şükür daha onada lazım olmadı olursa aklımda dursun ☺Kulak içinde iyi canım:)
Siz iyiydiniz ne oldu:)Bizde artık anlasamiyoruz kayın ailesiyle
niyekineBizde artık anlasamiyoruz kayın ailesiyle
İnşaalalh olmaz canım ama zararı olmaz özellikle göz ve buruna sık sık kullanabilirsin.Çok şükür daha onada lazım olmadı olursa aklımda dursun ☺
Ne emeklemesi kız benimki 7 aydır yürüyoremekliyor dolanıyor artık olur canım :)
İkinci adetim derken birincinin üstünden geçti mi canım olmadın mı2. Adetim yaklaştı bende hala acaba diyorum adama diyemiyorum dalga geçer hem istemiyorsun hem hamile havalarına giriyorsun diye
Maalesef canım. Ne kadar kalacağım da belli degilJenna16 canım hala hastanede misin?
yani ondan sonra başlıyor demek istedim emekledikten yürüdükten sonra heryere girip çıkıp elliyorlarNe emeklemesi kız benimki 7 aydır yürüyor
Yok canım aglamiyo öyle çok kumdan tozdan sanırımKan çanağı derken ağlamaktan mı enfeksiyon kapmış olabilir canım ya da
Rabbim şifa versin canım.İyi ol gerisi geçer ne yapacaksınMaalesef canım. Ne kadar kalacağım da belli degil
Amin canım. Bir gün ıyi olacağım inşallahRabbim şifa versin canım.İyi ol gerisi geçer ne yapacaksın
gecen gün arkadaşım anlattı arkadaşının ufak kardeşi aynı senin gibi olmuş o da tedavi olmuş çıkmış çok şükür iyiymiş canım sabr şifanı bul Allah ın izni ile en kısa sürede çıkarsın inşallahMaalesef canım. Ne kadar kalacağım da belli degil
Ya bide eline geçen şeyleri gözüne sokma huyu da var aslında bizimde gözümüzü parmakliyo arada ondan tahriş te olmuş olabiliryani ondan sonra başlıyor demek istedim emekledikten yürüdükten sonra heryere girip çıkıp elliyorlar