Kıvrılma seni ortaya alalımPeki Yinede surda bi köşeye kıvrılayım madem ben
Ne vereyim ablamane yiyoz gardeş acıktım ben ufaktan :)
Kan çanağı derken ağlamaktan mı enfeksiyon kapmış olabilir canım ya daGöz demişken benim oğlanin gözler kan canagi napalım bilmiyorum yarın aşı var durursa Dr a da gidicez niye olur ki yaNevreste Kukrim Kirmizi pabuc evde bisey yapabilirmiyim
Ocakta yemeğaaaam vardaaaKıvrılma seni ortaya alalım
Bana iyi olaydilar de bari adamı öksüz birakma ☺
Aynen, misler gibi kokuyormis gibi kokar şimndi oo koku burnuma geldi bizim içinde kokla bol bol
yok bilmiyorlar malesefBana daha uzun gibi geldi:)Sana nasıl geldi kimbilir:)Rabbim emeklerinizin karşılığını versin umarım kıymet bilirler:)
İnşaallahAynen göstermek lazım ama panik yok mutlaka geçer:)
Inşallah canım çapak 1 kere yaptı bizimkide sütü deniyim bakiimBenim yeni dogan oğlanında sağ gözü akıyor, çapak yapıyor. Pamuğa süt damlatıp siliyorum. İnşallah sizinki de geçer
Allah biliyor canım gerisi önemli değil kendileri bilir.Ders çıkarmayı bilmek lazım:)bi düşüneyim
Aynen, misler gibi kokuyor
yok bilmiyorlar malesef
İnşaallah
Yine bize laf çaktı bu saatte yemek yiyorum diyeOcakta yemeğaaaam vardaaa
İyi canım şükürSaol canım hamilelik nasil
Demek şimdiye kadar hiç denemedinInşallah canım çapak 1 kere yaptı bizimkide sütü deniyim bakiim
Yine tartışmalar oldu. Allaha havale ettim. Yapacak bir şey yokAllah biliyor canım gerisi önemli değil kendileri bilir.Ders çıkarmayı bilmek lazım:)
Maşaallah 10 hafta olmuşİyi canım şükür
Öyle canım boşverYine tartışmalar oldu. Allaha havale ettim. Yapacak bir şey yok
Damlaticam ilk emmeye yanastiginda tetikte bekliyorumBence abart hatta sık sık damlat en etkili ilaçtır kendileri:)
Allahımmm yok böyle bişşiiyyyy her laftan nem kapıyonuz bacım sizde olmuyoreeeeYine bize laf çaktı bu saatte yemek yiyorum diye
sende ne var ben makarna salatası ve patatesli börek verebilirimNe vereyim ablama
Damlat canım hiç zararı olmaz:)Damlaticam ilk emmeye yanastiginda tetikte bekliyorum
Yandın bundan sonra sana bulaşacağızAllahımmm yok böyle bişşiiyyyy her laftan nem kapıyonuz bacım sizde olmuyoreeee
2. Adetim yaklaştı bende hala acaba diyorum adama diyemiyorum dalga geçer hem istemiyorsun hem hamile havalarına giriyorsun diyeİyi canım şükür
Öyle canım boşver