Çok teşekkürler seninde hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah daha önce tebrik etmismiydim hatırlamıyorum ☺
9 gün kaldı sınav sonucuna bakalım neler yapmmışım :)Aynen öyle olacak gibi:)
Evet abla alintiyi silmiycenmi ☺Allah korumuş canım:)
Nolmuş abla yaAllah korumuş canım:)
Ne sınavı canjm9 gün kaldı sınav sonucuna bakalım neler yapmmışım :)
Evet, zaman hızlı geçiyor. Abisi ile arası çok sıkı fıkı. Seviyorum diye çok bunaltıyorMaşaallah canım koca adam olmuş zaman nasıl geçiyor:)Abi ile aranız nasılİyiyim canım çok şükür
Bi yakınım kaza geçirdi ☺Nolmuş abla ya
üniversite canım :)Ne sınavı canjm
Sagol canım, Allah razı olsun. Bende hatırlamıyorum ki, belki etmişsindirÇok teşekkürler seninde hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah daha önce tebrik etmismiydim hatırlamıyorum ☺
Geçmiş olsun. CanımBi yakınım kaza geçirdi ☺
Ooo hadi hayırlısı bende kpss ye basliycam hevesliyim kendime defterler kalemler aldım ☺üniversite canım :)
Saol canım hamilelik nasilGeçmiş olsun. Canım
Canfeb ile ilgili canım:)Nolmuş abla ya
Fazla tebrik göz çıkarmazSagol canım, Allah razı olsun. Bende hatırlamıyorum ki, belki etmişsindir
sağol canım :)başla tabi hadi hayırlı olsun inşallah olur:)Ooo hadi hayırlısı bende kpss ye basliycam hevesliyim kendime defterler kalemler aldım ☺
Hadi hayırlıısı bakalım nasıl yapmışsın:)9 gün kaldı sınav sonucuna bakalım neler yapmmışım :)
BencedeFazla tebrik göz çıkarmaz
Kız sen bizim karsi komsjmusun yoksa onunda 10 gün oldu doğum yapali erkek ☺Sagol canım, Allah razı olsun. Bende hatırlamıyorum ki, belki etmişsindir