Nasılsın canımHoşgeldin canım
iyi diyeyim iyi olsun canım pc yi kaptım az müzik dinleyip sohbet edeyim sizin ileNasılsın canım
İyi yapmışsın canımiyi diyeyim iyi olsun canım pc yi kaptım az müzik dinleyip sohbet edeyim sizin ile
sen nasılsın :)
iyi olmuş boşver birgün de dinlenmiş ol :)İyi yapmışsın canımİyiyim çok şükür canım bir değişiklik yok:)Bugün biraz tembellik yaptım:)
Aynen canımiyi olmuş boşver birgün de dinlenmiş ol :)
iyiler canım çok şükür.çok sıcak yıkadım uyudular kızlar oğlan da yarışma izliyor tv de :)Aynen canımÇocuklar nasıl
Ohh maaşaallahiyiler canım çok şükür.çok sıcak yıkadım uyudular kızlar oğlan da yarışma izliyor tv de :)
seninkiler nasıl
kursu yok muydu senin oğlanın :)Ohh maaşaallahKızların bugün gezileri vardı sabah gittiler akşam üstü geldiler:)Oğlumda sıkılmaya başladı.Ne yapsak diye düşünüyor:)
Enfes yemeklerde kullan diyelim kuzucum gözünaydınKızlarrr Zeytinyağı aldım 250 ml buldum markette
Kızım bu devirde zeytinysğı yemeğe konurmu tarifim hariç bidaha mimkin del yemeğe koymamEnfes yemeklerde kullan diyelim kuzucum gözünaydın
Dopru diyon vallaKızım bu devirde zeytinysğı yemeğe konurmu tarifim hariç bidaha mimkin del yemeğe koymam
Yok canım sünnet var diye yazdırmadım.Zaten 4 hafta sonra tekrar Malatya'ya gideceğiz.Judo kursu var iyileşse birkaç oraya gideriz ama oda şu an tehlikeli olabilir.Yüzme zaten şimdi olmaz:)kursu yok muydu senin oğlanın :)
doğru canım olmaz şimdi :) bu sene boyle idare edecek artık :)bir daha iye gideceksin kurban bayramı için mi :)Yok canım sünnet var diye yazdırmadım.Zaten 4 hafta sonra tekrar Malatya'ya gideceğiz.Judo kursu var iyileşse birkaç oraya gideriz ama oda şu an tehlikeli olabilir.Yüzme zaten şimdi olmaz:)
Eşim senelik iznini alacak canımdoğru canım olmaz şimdi :) bu sene boyle idare edecek artık :)bir daha iye gideceksin kurban bayramı için mi :)
he iyi bakalım okullar açılmadan son son tatil yaparsınız :)Eşim senelik iznini alacak canımHem de bayram için :)2 hafta kalırız:)
Aynen canım son tatil :)Belki 1 yıl gidemeyiz:)he iyi bakalım okullar açılmadan son son tatil yaparsınız :)
ben bayram ertesi badanaya falan girişicem Allah izin verirse :)
Rabbim gönlünüzdekini hayırla yasatsın inşallah kuzumAynen canım son tatil :)Belki 1 yıl gidemeyiz:)
Ondan sonra kış hazırlıkları başlar:)İnşaallah:)
Tabi tayin çıkarsa temelli gideriz:)Hayaller gerçekler:)
Amin inşaallah canım hepimiz içinRabbim gönlünüzdekini hayırla yasatsın inşallah kuzum