Doğal Saç Bakım Kürleri Zeytinyağlı Saç

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

schweppes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
18
0
86
Çankırı
Bir yerde "saç sertleşmesi"ne iyi geldiği gerekçesiyle zeytinyağ sürülmesi gerektiğni okumuştum. Bugün denemeye karar verdim ve normal yemeklerde kullanılan zeytinyağını saç diplerime sürdüm. Yarım saat beklettim ve hiç durulamadan direkt şampuanla 3 kere yıkadım. Ben mi yanlış yaptım bilmiyorum ama saçım gerçekten berbat oldu, kurutmaya çalıştım kurumadı yağlı yağlı saçlarım birbirinden ayrıldılar. Bi yarım saat öyle durduktan sonra tekrar duşa girdim ve saçım köpürene kadar tekrar 2 kez yıkadım şimdi daha iyiler yarın köpürterek bi daha yıkıcam. Siz siz olun benim gibi bilip bilmeden kullanmayın bugün gerçekten saçlarımı güzelleştireyim derken mahvoldular.

Canım bu çok normal saçını öne eğ ve sıcak su ile yıka.. Zeytin yağının elbet biras kalıntısı olur ama 2. kez yıkarsan bişe olmaz.. Ayrıca evet çok bi durum değil ama saçlarını en güzel besleyen şey zeytin yağıdır.. Ben yumurta ve sirkede ekliyorum karışıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…