Cilt Bakımı Ürünleri zeytinyağlı sabun

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
arkadaşlar çok mutluyum iki haftadır hakiki zeytinyağı sabunu ile cildimi sabunladım sabah ve akşam başka hiçbirşey kullanmadım cildimdeki sivilcelerim kurudu ve kırmızılıkları geçmeye başladı inanın herkes cildin gerçekten düzelmiş diyor maşallah diyeyim de herkese tavsiye ederim gerçekten süper a.s.

bende dalan marka hakiki zeytinyagli sabun kullaniyorum,dustan cikarken iyice sabunlayip oyle cikiyorum.aynen arkadasin dedigi gibi cilde temizlik ve berraklik veriyor.bende cok memnunum kizlar.alin deneyin.

bizim evde bir sürü var..
evlenmeden önce eşim hep ondan kullanıyormuş. kimyasal madde içermediği için.
ama çok kötü kokuyor.. şimdi ben kokusunu sevmiyorum die bıraktı..
ama çok sağlıklıymış..
hatta uzmanlar giyisilerinizi bile zeytin yağ sabunuyla yıkayın diyorlar..

ya kızlar eşim saçlarını onla yıkıyo ama cilde faydası olduğunu bilmiodumm bizde de var hem de %100 doğal ben korkuyom tüylenme falan yaparsa diye eşim kullansın madem onda bi deniyeyim kobay olarak jeyyar

canım ben kullanıyorum ve tüylenme yapmadı gerçekten sivilce ve kızarıklara iyi geliyor sadece sabun kullanıcam artık gündüzleride güneş koruyucumu kullanıyorum benim için mucize

bende kırlangıcın zeytinyağlı sabununu kullanmaya başladım..sanki sivilcelenme yaptı biraz:S gerçi sıcaktan da olabilir..denemeye devam edicem..saolsun kızlar..

kızlar ben de denemek istiyorum ..nerden bulabilirim aktarlarda fln mı yoksa marketler de de satılıyor mu?

arkadaşlar çok mutluyum iki haftadır hakiki zeytinyağı sabunu ile cildimi sabunladım sabah ve akşam başka hiçbirşey kullanmadım cildimdeki sivilcelerim kurudu ve kırmızılıkları geçmeye başladı inanın herkes cildin gerçekten düzelmiş diyor maşallah diyeyim de herkese tavsiye ederim gerçekten süper a.s.

kızarıkları geçirdiğini söylemişsin cilt tipini öğrenebilirmiyim hassasmı

kizlar belki cildinize iyi gelebilir ama yuzunuzu sabunla yikamayin derim ben cok kurutur iyi olmazmis hic yuzume sabun surmem sampuan bebe sampuani ile yikarim yuzumu cokda memnunum yani.

bende zeytinyağlı sabun kullanıyorum köyden getirttim evde yapılmış yani en doğal olanı yağlı ve çok hassas bi cildim var yıllardırda sivilce sorunuyla uğraşırım ama z.sabun çok iyi geldi bende tavsiye ederim yumuşacık yapıyor cildi diğer sabunlar gibi kurutma falanda olmuyor

arkadaşlar ben de doğal elyapımı z.yağı kullanıyorum cildime.çok iyi geldi.gerçek zeytin yağı sabunun rengi kirli beyaz olurmuş.doğrumu sizce?

kızlar konunun üzerinden bayağı geçmiş ama ben yinede yazayım bende 10 gündür zeytinyağlı sabun aldım köylülerin yaptığı daha iyi kimyasal yok şekli falan uyduruk kesilmiş ama hiçdeğilse kimyevi madde yok saçlarımda kolay taranıyor biraz uclarına krem sürüyorum şimdilik daha sonra alışınca onuda sürmem.benim annemin saçları çok dökülürdü birde çok azdı toplanınca bir parmak kadardı şimdi süper4/5 aydır kullanıyor kız kardeşimde saçları kıvırcık çok güzel oda kullanıyor açabilmek için saçlarının oda uçlarına biraz vazelin sürüyor o kadar hem parlak hem hacimli tavsiye ederim hatta sivilceleride gitti

ya uzun süre geçmiş konunun üstünden ama yazamadan edemicem. yüzümde (özellikle yanaklarımda) çok fazla leke ve sivilce vardı.1 aydır doğal zeytinyağı sabunu sürüorum yüzüme.yüzümü biraz kurutuo ama ztn yüzüm çok yağlı olduğu için dengelio.ve inanılmaz memnunum sabah ve akşamları sürüorum.sivilcem çok çıkardı azalttı lekelerimde açıldı.çokk memnunum kesinlikle tavsiye ederimm..bide kola yı bıraktım..bol bol su içiyorum.kesinlikle bol bol su için ve zeytinyağlı sabun kullanın ..

ya uzun süre geçmiş konunun üstünden ama yazamadan edemicem. yüzümde (özellikle yanaklarımda) çok fazla leke ve sivilce vardı.1 aydır doğal zeytinyağı sabunu sürüorum yüzüme.yüzümü biraz kurutuo ama ztn yüzüm çok yağlı olduğu için dengelio.ve inanılmaz memnunum sabah ve akşamları sürüorum.sivilcem çok çıkardı azalttı lekelerimde açıldı.çokk memnunum kesinlikle tavsiye ederimm..bide kola yı bıraktım..bol bol su içiyorum.kesinlikle bol bol su için ve zeytinyağlı sabun kullanın ..

ewt arkadasım aynen dediklerimne katılıyorum benimde yuzum yaglı oldugundan tam dengede tutuyor

X