zeytinyağlı sabun tüylerimi uzattı eski haline döner mi :(

kismetmisnapcan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
152
4
cilt bakımına konu açmıştım ama cevap gelmedi moralim çok bozuk arkadaşlar vücudumdaki yüzümdeki tüm tüyler acayip uzadı zeytinyağlı sabun kullanıyodum ben saçım için çok güzel gürleştirdi ama vücudumdaki tüyleri olumsuz etkiledi (
Benim sorum bu tüyler zamanla eski haline döner mi? Almak istemiyorum bi alırsam hep almak zorunda kalcam göğüs göbek sırt bel her yerim tüylendi ((

bi yerde belli bi zaman içerisinde tüylerin uçlardan döküldüğünü okumuştum ne kadar doğrudur?

eski haline dönerse ne kadar zamanda döner??

Vücut için hangi doğal sabunu kullanmamı önerirsiniz?

Lütfen yardımcı olun moralim altüst oldu

aktardan almıştım açık satılıyo markayla alakası yok zaten zeytinyağı tüyleri besliyomuş saçımı gürleştirdi çok güzel yaptı ama kafayı eğip yıkamak gerekiyomuş ben geç kaldım

bakıp bakıp geçmeyin hanımlar psikolojim mahvolduu (((
Az bişey deyin eski haline döner mi kestim artık o sabunu kullanmayı hiç mi başınıza gelmedi

zeytin yağlı sabun saç hariç bedenin başka yerlerinde ki tüyleri uzatmaz belki sende hormonal bir değişim olmuştur buda zeytinyağlı sabun kullandığın zamana tesadüf etmiştir..hatta saçı bile normal seyrinden fazla uzatmaz bırak tüyü müyü..ayda 1 cm dir saç uzaması..çocukluğumuzda zeytinyağlı sabunla yıkardı annemiz bizi ohhh mis gibiydi valla köpük köpük olurduk..hala kullanırım bu sabunu..uzasa bizimkiler uzardı salkım saçak geziyor olurduk şimdi..kimyası yok denecek kadar azdır bu sabunun saçı temizler sadece..

Kimse bakip bakip gecmez emin olun.Saglik ile ilgili bir konu kimse yanlis bisey soylemek istemez.Hic basima gelmedi ama yagli kremlerin tuyleri arttirdigi yonunde bir bilgi var ne kadar dogru tartisilir.Sizin de zeytinyagi boyle bir etki yapmis olabilir.Ya da aldiginiz sabunda katki maddesi bulunabilir.Ozellikle hormonlarinizi etkileyen.Tuylerin artisi tetiklenmis.

Derhal kullanmayı kes .
Tüylerin uzayacağı miktar bellidir daha uzamaz destek olmadıkça .
Zamanla eski haline döner .

canım ben de zyağlı sabunun öyle bir etkisini görmedim.saçlarımı da uzatmıyor amasaçlarımı yumuşatıyor o kesin.
bence sabundan olmamalı bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…