Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bu zeytinyağ sabununun kalitesine bağlı arkadaşlar, akçayda bir köyde yaşayan yaşlı akrabalarımda kalmaya gittim,
onlar zeytinyağı işiyle uğraşıyorlar, sizin aldığınız doğal olmayan zeytinyağı sabunları 5. 6. derece zeytinyağlar bunun için
doğallığa dikkat etmenizini öneririm şahsen ben.
Kendim kullandım fakat şuan çok fazla bakım yaptığım için onu bıraktım, bende bir sorun yaratmadı
ben kil sabunu iyi geliyor diye 1 ay kil sabunu kullandım saçımda.Saçlarım felaket derecede dökülüyordu dökülmesi durdu ama eski parlaklığı gitti ve çok mat oldu.o bitince sabun almaya üşendim bizim izmirin köylüsü tanıdıklarımız bize 1yıl önce zeytinyağı getiirirken yanında 2tane zeytinyağı sabunuda hediye getirmişler.,annem söyledi1yıl sonra banyonun dolabında gördüm.Bende battı balık yan gider kullanayım bari dedim.iyikide kullanmışım saçlarım yumuşacık oldu,çok kolay taranıyor ve çok çook parlak oldu.Yine kil sabunundaki gibi dökülmüyor.Ama istediğim her şeyi bu sabunda buldum,şükürler olsun.Banyoda saçlarıma sürerken köpürdüğünü söyleyemem ama bu sabundan asla vazgeçmeyeceğim.Ama size tavsiyem yamuk yumuk köylü zeytinyağı sabunu kullanın sakın ha %100 doğal desede fabrikasyon almayın derim.AYNI etkiyi vermeyeceğine eminim.Birde bu sabunu tek başına kullanın sakın ha şampuan kullanmayın.Ben bunca sene şampuan kullandım tamam saçlarım parlaktı ama günde yüz tel saçım dökülüodu şimdi günde on tel anca dökülüyor.kesinlikle biri bana söylese saçlarımdaki elektiriklenmenin asla gideceğine inanmazdım.İnanılmaz ama gerçek saçlarım elektirklenmiyorda.Ayrıca kil sabunu kullanırken tabi o fabrkasyondu doğalı olsa belki o da çok işe yarardı.Neyse saçlarımın dibinde yağlı gbi tabaka oluyordu.Kesinlikle saç diplerinde yağlanma yok.ZEYTİNYAĞLI SABUN sana teşekkür ederim.Ama şiddetle tavsiyem köylülerin yaptığı doğal sabunlar.SAKIN HA AMBALAJLI ürünlerin,markaların albesine aldanmayın.Ben şimdi 1 kalıp zeytnyağı sabunu 2tl ye alıyorum.