Şampuan ve Saç Kremleri Zeytinyağlı Sabun Kullananlar Lütfeeen

perdogan76

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
75
2
296
Muğla
Kızlar merhaba;

Saçlarım çok ince telli ve çok çabuk yağlanıyor..Denemediğim Şampuan kalmadı..Ve birkaç yakınımın tavsiyesi üzerine zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım..Bildiğimiz marketlerde satılan değil köy sabunu kullanıyorum..
Fakat saçımı ne kadar durularsam durulayım banyodan çıktıktan sonra saçım yapış yapış kalıyor.tutam tutam birbirlerine yapışıyor.
Ve tarakta tortular kalıyor. Anlam vermedim..Zeytinyağlı sabun kullanıp bu sorunu yaşayan var mı kızlar??
Yorumlarınızı bekliyorum acil..Lütfeeeen

evet bende de öyle oluyordu. sabun saçtan biraz zor durulanıyor. o nedenle şampuan kullanmak durumundayız. benim de saçlarım yağlı. yağlanmayı geciktiren en iyi şampuanlar bioblas, restorex, defne garlı ve blendax oldu. bitkisel olması sebebiyle şu ara restorex kullanıyorum.

Kızlar merhaba;

Saçlarım çok ince telli ve çok çabuk yağlanıyor..Denemediğim Şampuan kalmadı..Ve birkaç yakınımın tavsiyesi üzerine zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım..Bildiğimiz marketlerde satılan değil köy sabunu kullanıyorum..
Fakat saçımı ne kadar durularsam durulayım banyodan çıktıktan sonra saçım yapış yapış kalıyor.tutam tutam birbirlerine yapışıyor.
Ve tarakta tortular kalıyor. Anlam vermedim..Zeytinyağlı sabun kullanıp bu sorunu yaşayan var mı kızlar??
Yorumlarınızı bekliyorum acil..Lütfeeeen
Aldığın sabun köy sabunu olduğuna emin misin? Doğal sabunda durulanma sorunu olmaz benim kıs kardeşim de aktarsan kesme bir parça aldı o da yapış yapıştı, benim kullandığım sabun böyle yapmıyor doa kozmetik ten alıyorum
Köy sabunu olarak geçiyor olsa da verimini arttırmak için içine bazı şeyler katıyorlar talk gibi içeriğini bilmediğin ürünü kullanma derim.
evet bende de öyle oluyordu. sabun saçtan biraz zor durulanıyor. o nedenle şampuan kullanmak durumundayız. benim de saçlarım yağlı. yağlanmayı geciktiren en iyi şampuanlar bioblas, restorex, defne garlı ve blendax oldu. bitkisel olması sebebiyle şu ara restorex kullanıyorum.
Siz de muhtemelen kötü kalitesiz bir sabun kullanmışsınız. Şampuan kullanmak emin olun çok çok daha kötü saç için üstelik tuzlu şampuanlar tercih ediyormuşsunuz

aynen benimde ince telli ve oldukca yağlı bende şampuan yerine doğal sabun kullanmak istiyorum ama olmuyor seninki gibi yapış yapış birbirinden ayrılmayan acayip bi hal alıyor ne kadar durularsan durula nafile.bıttım sabunu, zeytin yağlı, defne sabunu değişik değişik yerlerden alıp kullandım hepsinde aynı sonuç yıkamaya devam et alışır dediler bir ay boyunca her gün yıkadım yine olmadı son durulama suyuna sirke koy dediler oda olmadı valla care bulan olursa ben sabundan yanayım ama hiç durulanmamış bitli gibi görüntü olmasa :1:

Bence en sağlıklı ve doğalı köy sabunu en azından yapılışında içinde konulan maddeleri gözümüzle görüyoruz.kozmetik ürünlerin içinde ne olduğu belli değil.ben bir hafta kullandım hemen de faydasını gördüm saçlarım tutam tutam dökülürken gözle görülür şekilde azaldı.ben gayet memnunum tabii ki de zor taranıp sert kalacak çünkü içinde krem v.b hiçbir katkı maddesi yok.denemeye devam et perdogan76..

Aldığın sabun köy sabunu olduğuna emin misin? Doğal sabunda durulanma sorunu olmaz benim kıs kardeşim de aktarsan kesme bir parça aldı o da yapış yapıştı, benim kullandığım sabun böyle yapmıyor doa kozmetik ten alıyorum
Köy sabunu olarak geçiyor olsa da verimini arttırmak için içine bazı şeyler katıyorlar talk gibi içeriğini bilmediğin ürünü kullanma derim.

Siz de muhtemelen kötü kalitesiz bir sabun kullanmışsınız. Şampuan kullanmak emin olun çok çok daha kötü saç için üstelik tuzlu şampuanlar tercih ediyormuşsunuz

ama sabun kostik yani NaOH içeriyor ve asidik olan cildimizin asit dengesini bozuyor. o nedenle yapabileceğimiz şey, cildimizin pH dengesine uygun şampuan kullanmak.

Back