• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağıyla seks mahkemelik oldu (kadınlar kulubü üyeleri dava açmaya hazırlanıyor)

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Ekşi Sözlük'te "kadınlar kulübü" sitesindeki bir paylaşım ile ilgili yapılan yorumlar mahkemelik oluyor. "vajinismusu zeytinyağı ile yenmek" başlığında kadınlar kulübü üyelerinin yorumlarıyla dalga geçen yorumlara alınan kadınlar dava açmaya hazırlanıyor.

Söz konusu başlığı açan kadın üye, dava açacağını da şöyle duyurdu:

"vajintsmusu zeytin yağ ile yendim.

Arkadaşlar jel kullandık ama hiçbir işe yaramadı, o yüzden zeytinyağ önerisinde bulunduğumuz bir konu açtık.yazık ki birileri bu durumla alay ediyor, ülkede işsiz baba parasıyla geçinen insan(!) çok fazla çünkü, başka işleri yok anlaşılan buraya kadar bulaşmışlar.

şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar.

konuyla ilgili alay edenlerle ilgili şikayette bulunuyorum, yasal süreç başlatıldığında bunların bilgileri tespit ediliyormuş,kişilere maddi manevi tazminat davası açıyoruz hayırlı olsun."

Ancak dava açılacağının belirtildiği bu paylasşım da yine Ekşi Sözlük'te ayrı bir başlık altında alay konusu oldu.

odatv

http://www.odatv.com/n.php?n=zeytinyagiyla-seks-mahkemelik-oldu-0312131200

Son düzenleme:
gerçek mi bu şok oldum valla haberi görünce, ayın 3 de çıkmış haber ama hiç duymamıştım:27::27:

Son düzenleme:
Ekşi Sözlük'te "kadınlar kulübü" sitesindeki bir paylaşım ile ilgili yapılan yorumlar mahkemelik oluyor. "vajinismusu zeytinyağı ile yenmek" başlığında kadınlar kulübü üyelerinin yorumlarıyla dalga geçen yorumlara alınan kadınlar dava açmaya hazırlanıyor.

Söz konusu başlığı açan kadın üye, dava açacağını da şöyle duyurdu:

"vajintsmusu zeytin yağ ile yendim.

Arkadaşlar jel kullandık ama hiçbir işe yaramadı, o yüzden zeytinyağ önerisinde bulunduğumuz bir konu açtık.yazık ki birileri bu durumla alay ediyor, ülkede işsiz baba parasıyla geçinen insan(!) çok fazla çünkü, başka işleri yok anlaşılan buraya kadar bulaşmışlar.

şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar.

konuyla ilgili alay edenlerle ilgili şikayette bulunuyorum, yasal süreç başlatıldığında bunların bilgileri tespit ediliyormuş,kişilere maddi manevi tazminat davası açıyoruz hayırlı olsun."

Ancak dava açılacağının belirtildiği bu paylasşım da yine Ekşi Sözlük'te ayrı bir başlık altında alay konusu oldu.

odatv

Zeytinyağıyla seks mahkemelik oldu

tespite bayıldım yalnız , süper ötesi :) sonuna kadar haklı konu sahibi, dalga geçilecek bi durum değil, inş. davasını kazanırda diğer sitelere de örnek olur , kk daki yorumlarımız hakkında laf söylemeden bi kez daha düşünürler :46::46:

ben de duymamıştım..):
dava açan arkadaşlar,sizi anlıyorum,hayati bir sorun ve forumda destek olarak birbirinize bir şekilde çıkış yolu arıyorsunuz..dalga geçilmesi de dokundu size..
ama ekşicilerin de olayı bu.nerde dalga konusu bir şey bulsalar makaraya alıyorlar..neden görmezden gelmek yerine dava açıyosunuz ki?bırakın yapsınlar geyiklerini,çok da tııınnn..en fazla kendileri gülüp eğlenirler..

Yanlız Kk da bu kadar vakit geçiriyorum, "zeytinyağıyla vajinusmusu yenelim "diye bir başlık duymadıydım hiç.:ssz:

Ekşidekilerin boş vakti çok herhal, Kk nın en ücra bölümlerinden bile haberdarlar.:ssz:

Son düzenleme:
Yanlız Kk da bu kadar vakit geçiriyorum, "zeytinyağıyla vajinusmusu yenelim "diye bir başlık duymadıydım hiç.:ssz:

Ekşidekilerin boş vakti çok herhal, Kk nın en ücra bölümlerinden bile haberdarlar.:ssz:

valla bende onu düşündüm, bizim haberimiz yok başlıklardan bunların haberi var ama, kk nın gizli hayranları bunlar herhalde:1:

Öyle valla.:31::31:

Sanki dalga geçilecek bir şey,amaçsız boş insan ne çok...:55:

Beyinleri başka bir yerde bunların.:51:

şaşırarak okudum ekşide herşey alay konusu zaten ...
dava açmaya kadar gitmelimiydi bilemedim:44:

İşi gücü olmayan insanlardan ne bekliyorsunuz ki :ssz:
ben o konuyu biliyorum ama online akışta görüyordum orada görmesem yine bilmem.
bu kadar da müdavimi olunmaz ki buranın.
bu insanlar alay etmeyi ne sanıyor? hiç mi korkmuyorlar başlarına gelir diye. Yuh ya valla yuh :19:

Yeni duydum.
Bazı bayanlar bukadar hassas bir durumda dalganın en alasını yazıyorlar.
''Bundan birkaç gün önce vajinusmus ile bir konu açılmıştı,arkadaşın biri direk kocasını sevmeyen bayanların uydurduğu rahatsızlıktır ve sadece evlenmek için evleniyorlar,böyle kocalar karılarını boşayabilir'' Bu cümle nekadar doğru,bazı bayanlar haddini fazlasıyla aşıyorlar.

Son düzenleme:

Yeni duydum.
Bazı bayanlar bukadar hassas bir durumda dalganın en alasını yazıyorlar.
''Bundan birkaç gün önce vajinusmus ile bir konu açılmıştı,arkadaşın biri direk kocasını sevmeyen bayanların uydurduğu rahatsızlıktır ve sadece evlenmek için evleniyorlar,böyle kocalar karılarını boşayabilir'' Bu cümle nekadar doğru,bazı bayanlar haddini fazlasıyla aşıyorlar.

yani şu bahsettiğin şahıs daha dava edilesi sanki, çünkü ciddisi dalgasından beter

Ekşisözlükte ben de entry girmiştim bu başlıkta uyuz olmuştum. Hem ekşici hem kk ci başka var mı :27: Neyse ben dalga geçmedim ordakilere atarlandım benlik bir durum yok yani :27:

Son düzenleme:
ben de odatv nin reklam amaçlı haberi falan sandım hiç bakmamıştım meğer kk'ymış :27: o topikteki ekşicinin yazdığı son mesaja hak verdim açıkcası ne yalan söyliim :26:

bizim forumda bile dalga konusu ediliyorken...

hastalığın kendisi komik ya da dalga geçilecek bir şey değil tabii ki, çiftler belkide yıllarca bunun acısını çekiyor nasıl komik olabilir
bazı arkadaşların "kullandığı dil" bir tuhaf, benzetmeler falan, yani bunlarla da kim olsa dalga geçer, bunu da kabul etmek lazım.

Son düzenleme:
İnsanların hastalıklarıyla alay edilmesi tabii ki doğru değil. Çözüm için önerilen yöntem sağlıklı mı bilemem; ama maddi tazminat davası açmak için olayınızda şartlar oluşmamış. Ne gibi maddi zararınız olmuş olabilir? Maddi tazminat talep etmeniz halinde, talebin reddiyle karşılaşmanız su götürmez bir gerçek. Konuları okumadım gerçi; ama eğer kişilik haklarınıza saldırıda bulunulmuşsa manevi tazminat davası açma hakkınız elbette ki var. Ne diyelim, tümden geçmiş olsun.

Hastalıkla dalga geçilmek doğru olmadığı gibi, başlıkla dalga geçmek herkesin kendi fikri. sözcük seçimiyle dalga geçilebilir, komik gelebilir, bu forumda bile dalga geçenler var, tamamen dışarıdan bakan biri niye komik bulmasın? Bizimde bu forumda geyik topiclerinde dalga geçtiğimiz mevzular oluyor. ben bunda dava açılacak bir şey de göremedim açıkçası. ayrıca hem ekşi sözlük, hem de kk anonim kullanıcılardan oluşuyor, kişiselleştirmeye de anlam veremedim.

bu arada, başlığı da ilk kez görüyorum, nasıl arayıp bulmuşlarsa..

çok merak ettim, neden zeytinyağı ama? bu iş için üretilen bin bir tane özel yağ varken, zeytinyağının üzerinden gidilmesi bence de aşırı komik.

başlığa şöyle bir baktım da, çok mantıklı ekşi yorumları da var. madem başlık açıldı, denk geldiğim ve denk geldikçe aşırı güldüğüm bir şeyi ben de dile getireyim. PENİS yazmak neden bu kadar zor kadınlar için?

onlar herşeyle ve herkesle alay ediyorlar .. türk kızları esmer,bıyıklı ,kıllı ,kısa boylu ,şişman onlara göre ... kendileri bead pitt mübaerekler ...

Ekşidekiler istedikleri dalgayi geçsin umrumuzda degil
KK nin gücünü kimse hafife alamaz
Her konuda ilk başvurulan kaynak biziz ekşi degil:19:
Online ansiklopediyiz mübarek :34:
Google da aratinca ilk çikan site bizim site daha ne olsunn

Back