Doğal Saç Bakım Kürleri Zeytinyagından sonra saçımdaki igrenç koku!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
kızlar yarım edin bana saçıma ısıtıp zeytnyagı surdum bakım olsun diye saçım bir haftdır zytnyagı kokuyor okdr yıkadım geçmiyor ve saçlarımın uçlarınıda mahvettı sert yaptı.şu kokudan kurtulayım yeter nolur yardım edin sürekli yatak örtulerimi degiştiriorum sabah bi kokuyo midem bulanıo

bakım yağları arasında en güvendiğim yağ zeytinyağı
hem çok güzel etkisi var hemde hiç koku derdi yok bnce senn aldığın zeytinyağında bi sorun var bi daha kullnma
sen istersen kokulu başka yağ sür bi kaç saçına onun kokusunu bastırsın
yasemin yağı portakal yağı karanfil menekşeonlar geçirir

saçıma parfum sıkıyım diorum olmuo sirkeyle druladım sacmı bastırır kokuyu die yok gene yok çam terebentinimi sursem diyorum olurmu kızlar direk saça uygulamayın dıolar ama cok kötu kokuo offf

tatlım çam terebentin dahada yoğunlaştırır kokuyu saç maskesi yapıp beklettikten sonra yıkarsan koku gder özellikle limonla yapılan maskeleri terch edebilirsn artı snn aldğın koku pskolojkte olabilr bikere miden bulandığı için o kokuyu sürekli alıo olabilrsn

tatlım olabılır dedginde ama dün yatak örtumu degiştirdim sabah uyandım yastıgımdan gene o koku sürekli saçımı kokluyorum uçları güzel kokuoda diplerinden sanırım o koku gelio.bende sirke olmayınca limonlu seyler yapıyım diodum cnm cok saol walla çiko gibi oldum hep suratım aglamaklı gibi

Canım annem bir ara hacı şakir'in şampuanını denemişti halada bazen kardeşim kullanıyor kokusu çok güzel ve kalıcı Elidor'un sarı saç bakım kremininde kokusu çok hoşuma gidiyor ve çok kalıcı saçlarında bir 15 dk falan bekletirsen bir faydası olabilir

Çok hoş kokan bir şampuan alıp bir avuç falan sürüceksin bu durumda canım ya . Özellikle kokunun yoğun olduğu kısmı ard arda şampuanla bol bol . hergün yapabilirsen banyonu yap koku daha çabuk gider yani .:87:

kokudan rahatsız oluyorsanız(ki zeytinyağı saçda koku bırakmıyor aslında) menekşe yağı gül yağı lavanta yağını sulandırıp saçınıza uygulayın kokudan eser kalmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…