Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriZeytinyagi + Seker Maskesi Dogal Yüz Peelingi :)
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhaba kizlar sizle bu Zeytinyagi + Seker karisimini paylasmak istedim
cildiniz parlayacak ölü deriyi aticak ve yüzünüzü nemlendirecek sorunlu cildinizide düzenleyecegine eminim
cokta kolay ve her evde bulunan malzemeden olusuyor :)
Yapilisa gelince: Bir kasik seker ve bir kasik zeytinyagi bi kasede karistirin sonra lavbaya gecip elinize yüzünüze ice ovalayin
bekletmenize gerek yok hemen ilik suyla yikayabilirsiniz ama sabun kullanmama sartiyla ardindan kurulayin ve isiltiyi pamuk gibi yüzünüzü aynada izleyin
hem ölü deriden arinmis hem zeytinyagiyla beslenmis hemde pamuklasmis isiltili bi cildle karsilasacaksiniz her cilt tipinede uygun !
Ardindan Isterseniz gül suyu yada sevdiginiz kokulu bi krem varsa sürebilirsiniz benim cok sükür cildimle hic bi sorunum yok ne sivilce ne leke ama ona ragmen bu kürden sonra daha bi bebeksi yüze kavustum umarim sizde benim kadar memnun kalirsiniz
aynen emiyor hic yagli bile durmuyor yüzünüz parlior sade :) aknelere gelince bende illaki burun üzeri var ama ben kullaniyorum hic bi sorun yok hatta bu kürlemi gitti bilmiyorum ama görünmüyorlar bile
aynen emiyor hic yagli bile durmuyor yüzünüz parlior sade :) aknelere gelince bende illaki burun üzeri var ama ben kullaniyorum hic bi sorun yok hatta bu kürlemi gitti bilmiyorum ama görünmüyorlar bile
Bu peelingi bende uyguluyorum hatta icine bi cay kasigi tarcin koyuyorum suna dumankaya vermisti tarifini :)
Bazen de zeytin yagi yerine bebek yagi kullaniyorum macun haline getirip temiz yuzume uyguluyorum
Yok canim korkma zeytinyagi tüy uzatmiyorki :) zeytinyagi cildin daha genc görünmesini sagliyor ve nemlendiriyor bikere yap degisikligi sende farkedeceksin ama sabun kullanilmicakk :) õlü derilerden kurtulma zamani hele bu kis aylarinda neme ihtiyaci var :) benn cok memnunum hergünde uygulayabilirim ,, ve bu maske elerede uygulayin yumusacik oluyorlar :)
ahh su seker tuz iceren peelingler benm cildimi mahvediyor hassas ciltlerde olmuyor maalesf kötü ediyor kabarıyor cildim..sizde yaparken dikkat edin cildi çizebilir
ahh su seker tuz iceren peelingler benm cildimi mahvediyor hassas ciltlerde olmuyor maalesf kötü ediyor kabarıyor cildim..sizde yaparken dikkat edin cildi çizebilir
tuz fena yakarr ama sekerdemi onuda ilkkez duydum zaten sekeri kullanmamin nedeni ölü deriyi peeling taslari gibi masaj yaparak atiyor istersen kücük taslar gibi baska biseyde katabilirsin ama ne peeling etkisini daha verir bilemedim simdi :26: aklima bisey geldi pirinc unu da peeling etkisini verir istersen pirinc unu zeytinyagi kullan
evet maalesef sekerde canım sağol icindeki maddeden ziyade o granürü cildime zarar veriyor yani kullanacağım ürün granürsüz olmalı o zamanda peeling etkisi azalıyor tabi :) dün pirinç ununu denedim ama suyla yaptım evde zeytinyağı var yemeklik ama o yuzden korktum onu sürmeye..pirinç unu çok iyi geldi cidden bayıldım tek kelimeyle
evet maalesef sekerde canım sağol icindeki maddeden ziyade o granürü cildime zarar veriyor yani kullanacağım ürün granürsüz olmalı o zamanda peeling etkisi azalıyor tabi :) dün pirinç ununu denedim ama suyla yaptım evde zeytinyağı var yemeklik ama o yuzden korktum onu sürmeye..pirinç unu çok iyi geldi cidden bayıldım tek kelimeyle