Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaşlar, oğlumun 1 aylığından beri dr'umuzun tavsiyesiyle banyodan önce z.yağı ile masaj yapmamın çocuğa D vitamini takvisesi olacağını ve masaj'ın da çocuğun duygusal gelişimini etkileyeceğini söylemişti, her banyoda olmasa da arada yapıyorum, ayrıca hazır mama kullanıyoruz neyazık ki içine 1,2 damla koyuyorum ki kabız olucağı şüphesi yaşamıyorum.
Benim oğlum biraz iri doğdu ve sezeryanla doğum yaptım, sütüm az geldiği için ilk günden itibaren süt+mama ile 4 aylık olduk biz de... elbette kullanabilirsin, hatta mama kullanıyorsan sana tavsiyem, önceden kaynattığın sudan günde 1,2 çay kaşığı su da ver bebeğine, sadece anne sütü alsaydı söylemezdim. milupa'nın 2 numarasına geçicem şimdi.
bende her akşam bebeğimin tüm vucutuna masaj yapıyorum zeytin yağı kullanmadım denerim.doktorumuz bizede ya yemeklerine bir tatlı kaşığı yada ara ara günde bir tatlı kaşığı olucak kadar zeytin yağ ver dedi tabi biz beşinci aydan sonra ek gıdaya geçtik.
aynen benimde sütüm az geldiği için mama+süt veriyorum ama zeytinyağını ilk defa sizden duyuyorum ,bende milupa 2 ye geçtim ,bende gece çayı veriyorum milupanın o da gayet iyi geliyor