• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağı ile guneşte haşlandım :(

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
116
37
İstanbul
Arkadaşlar 3 günlüğüne erdeğe gittim tatil için ama gitmez olaydımm :( garnier 50 faktorlu guneş kremi aldım.Guneşe çıkmadan once surup ole denize gircektim.Ama bi teyzemiz saf zeytinyağı kullanmamı,çok gusel yanıp bronzlaşacağımı soyulma ve yanma olamayacağını anlata anlata bitiremedi bende 2.gün kanıp iyice surunup yattım guneşe.(1.gun garnier surdum hiç yanma acıma olmamıştı)Aman allahım eve gittiğimde turşu gibi oldum inanılmaz bi ağrı sancı bütün gece öldüm.Islan bezlerle yattım.Ertesi gun ne denize girdim ne dışarda dolaşabildim.Kollarım sırtım su topladı.İstanbula geri dondum.Hemen eczaye gittim olayı anlattım.3tane krem verdiler birdede ağrı kesici kullanıyorum ama geçmedi daha bugün 3 gün hala kollarımı kımıldatamıyorumm :((

Arkadaşlar sizde benim gibi saflık yapmayınn korumasız çıkmayınn çok canım yanıyorrr...
:oklava::oklava::oklava:

off canım yaa çok geçmiş olsun. nasıl kanıp da böyle bi hata yaptın. neyse olan olmuş, tekrar çok geçmiş olsun. ayy, valla sanki senin çektiğin acıyı ben çektim okurken yaa, kıyamam.

aman arkadaşım geçmiş olsu neden o kişiyi dinledinki sen güneş ısınları artık direkt yeryüzüne ınıyor ozon tabakası delıgınden dolayı guneslenırken 50+ faktor kullanımlı sütler ve kremler kullanın diyor doktorlar cilt kanserine davetiye cıkarıyor umarım bır an evvel eczacının verdıgı agrı kesıcı ve kremlerle iyileşirsinde acıların geçer...

Arkadaşlar 3 günlüğüne erdeğe gittim tatil için ama gitmez olaydımm :( garnier 50 faktorlu guneş kremi aldım.Guneşe çıkmadan once surup ole denize gircektim.Ama bi teyzemiz saf zeytinyağı kullanmamı,çok gusel yanıp bronzlaşacağımı soyulma ve yanma olamayacağını anlata anlata bitiremedi bende 2.gün kanıp iyice surunup yattım guneşe.(1.gun garnier surdum hiç yanma acıma olmamıştı)Aman allahım eve gittiğimde turşu gibi oldum inanılmaz bi ağrı sancı bütün gece öldüm.Islan bezlerle yattım.Ertesi gun ne denize girdim ne dışarda dolaşabildim.Kollarım sırtım su topladı.İstanbula geri dondum.Hemen eczaye gittim olayı anlattım.3tane krem verdiler birdede ağrı kesici kullanıyorum ama geçmedi daha bugün 3 gün hala kollarımı kımıldatamıyorumm :((

Arkadaşlar sizde benim gibi saflık yapmayınn korumasız çıkmayınn çok canım yanıyorrr...
:oklava::oklava::oklava:

geçmş olsun canım bazen böle işgüzar teyzeler çıkar:oklava:

cok gecmiş olsun cnm ...
neyse olan olmuş her olumsuzluk bir tecrübedir...
bu hafat sonuna kadar iyileşirsin umarım sevgiler

valla nasıl saflık yaptım hala kendime şaşırıyorum ben ki süt beyaz biriyim normal şartlarda bile yanarım hemen amaa ders oldu bana bi daha bole şeylere kanmam :( işin ilginç yanı kadın 3 yaşındaki çoçuğuna kendisine de sürdü hiç bişi olmadı onlara ben,ablam ve halam haşladık en kötü ben oldum çünkü tamamen süt gibiydiiim :(

Allahım kimseye bole acılar vermesinn
hepsinize iyi niyeleriniz için teşekkür ederimmm

Arkadaşım çok geçmiş olsun çiğ patatesi rendeleyip yanık yerlerin üzerine koyarsan hem acını hafifletir hemde çok fazla yanık lekesi kalmasını engelliyor arkadaşlarım tarafından denendi biliyorum taabi yanık ilaçlarınıda kullanmalısına.s.

annem yıllardır denize gidince vücuduna mutlaka saf zeytinyağı sürer çok yaktığı doğru özellikle beyaz tenliysen haşlanıyosun ama kadında birtane güneş lekesi yok valla zeytinyağından dolayı olmadığını söyler hep ben haşlanmak istemediğimden sürmem ve vücudumda azda olsa güneş lekeleri var

bende beyaz tenliyim krem kullansamda yanıyorum ve soyuluyorum ama soyulmamak için denizden snra kullanırım ve hiç bişeyim olmaz:nazar:
çok şaşırdım doğrusuCADIARZU:sm_confused:

Ben de beyaz tenliyim 2-3 gün güneş sütüyle korunurum ancak ondan sonra yağ kullanırım gayet güzel bronlaşırım. Sen hemen yağ kullanarak hata yapmışsın canım geçmiş olsun. Ablam esmer tenlidir ve yıllardır hep zeytinyağ ile bronzlaşır acayip güzel yanar.

benim de böyle bembeyaz tenli bi tanıdığım aynı hatayı yapmış ve 2. derece yanık olmuştu.gerçi sen de o durumdasın şu anda.çok geçmiş olsun.anesthol ve furacin vermişlerdir sana herhalde.bunlar iyi gelir.sürüp gazlı bezle kapa.ama yine de bi doktor görsün derim..çok geçmiş olsun tekrar.

bende öncelikle güneş kremimi kullanırım sonrasında zeytinyağımı sürerim benimde yıllardır vücudumda hiç güneş lekesi olmadı ben bunu zeytinyağına borçluyum..
güzel bir bronzluk sağlarım vede soyulmam..
ama sen direkt zeytinyağ kullanmışsın canım ben önceleri güneş kremimle başlıyorum onun içinde hiç bir sorun yaşamadım...

çok geçmiş olsun canım ya

bi kresinde bende denizde korumasız yanmıştım ve 3 gün işe gitmemiştim yüz üstü yatıyodum su toplamıştı sırtım bilirim çok kötüdür haşlanmak :(

kremlerle geçer 2 güne canım tekrar geçmiş olsun :(

çok çok geçmiş olsun arkadaşım dilerim en kısa sürede iyileşirsin.. bende ilk üç gün yüksek korumalı güneş kremi kullanıyorum, 3.günden sonra faktör düşürüyorum ve mutlaka güneş sonrası kremleri kullanıyorum. sağlıklı bi bronzlaşma oluyor sonrasıda soyulmuyorum. Bundan sonrası için buda kulağında kalsın istedim. tekrar çok geçmiş olsun..

Back