evet canım bilgeceyi kazıklamışlar,en ala zeytinyağı turist fiyatı hadi şişesi falan süslü olur 20 tl osun değilmievet canım tabiiki biz yerinden almış olduk,kendi bildiğimiz tanıdığımız insanlar ama zaten dışarıyada o fiyata veriyorlar,çokta güzel ve kaliteli,ben pasta börek hariç asla ayçiçek yağı kullanmam.Ama burada kilosu 40 tl ye duyunca şok oldum,40 tl ye zaytinyağımı olur ya
dimi daha fazla kullanır,2..3 litre alır,zeytinyağı süper oluyor salatalarda ben çok döküyorum içine,tek salata yesen doyuyorsun,ya bilgece dayanamadım seni alıntılıyorum kusura bakma canım ama cidden kazıklanıyorsunuz yazıktır ya paranıza,biz kendimiz toplayıp sıktırıyoruz bal gibi ve bizim buralarda kilosu 10 tl,sen başka yerleri bir araştır tatlım,cidden pahalı alıyorsunuz.
ya bilgece dayanamadım seni alıntılıyorum kusura bakma canım ama cidden kazıklanıyorsunuz yazıktır ya paranıza,biz kendimiz toplayıp sıktırıyoruz bal gibi ve bizim buralarda kilosu 10 tl,sen başka yerleri bir araştır tatlım,cidden pahalı alıyorsunuz.
evet ya kesinlikle çok pahalı,o fiyatta bir tuhaflık var.evet canım bilgeceyi kazıklamışlar,en ala zeytinyağı turist fiyatı hadi şişesi falan süslü olur 20 tl osun değilmi
canım ben salatalara,tüm yemeklerime ve kızartmalarıma da zeytinyağı kullanıyorum,ben 1 haftada 1 lt bitiriyorum bazen.dimi daha fazla kullanır,2..3 litre alır,zeytinyağı süper oluyor salatalarda ben çok döküyorum içine,tek salata yesen doyuyorsun,
bizde öyle özellikle kahvaltıda içine baharat ekleyip ekmek banıyoruz, 5 lt 1,5 ayda bitiyor.evet ya kesinlikle çok pahalı,o fiyatta bir tuhaflık var.
canım ben salatalara,tüm yemeklerime ve kızartmalarıma da zeytinyağı kullanıyorum,ben 1 haftada 1 lt bitiriyorum bazen.
kızartamada tavsiye ediyormusun canım,patateste olurmu mesela,evet ya kesinlikle çok pahalı,o fiyatta bir tuhaflık var.
canım ben salatalara,tüm yemeklerime ve kızartmalarıma da zeytinyağı kullanıyorum,ben 1 haftada 1 lt bitiriyorum bazen.
tabiiki tavsiye ediyorum,ben hep zeytinyağıyla kızartıyorum mis gibi oluyor,balığıda aynı şekilde zeytinyağıyla kızartıyorum,bak bir dene aradaki lezzet farkını anlayacaksınkızartamada tavsiye ediyormusun canım,patateste olurmu mesela,
tamam tatlım deneyeyim bakalımtabiiki tavsiye ediyorum,ben hep zeytinyağıyla kızartıyorum mis gibi oluyor,balığıda aynı şekilde zeytinyağıyla kızartıyorum,bak bir dene aradaki lezzet farkını anlayacaksın
5 litre 1,5 ayda mı bitiyorbizde öyle özellikle kahvaltıda içine baharat ekleyip ekmek banıyoruz, 5 lt 1,5 ayda bitiyor.
ama abla bizim evde her akşam yemek pişmiyor, 2 kişiyiz ve çalışma saatlerimiz hafta 3 akşam denk geliyor ondan sebep bana 5 lt yetiyor zannımca. yalnız çanakkale/ayvacık/babakale tatmadıysanız tavsiyemdir yani içesi geliyor insanın5 litre 1,5 ayda mı bitiyoro zaman ben kesin yağ banyosu yapıyorum salatadan pilava, makarnaya, kızartmadan hertürlü yemeğe zeytinyağ kullanıyorum, ayda 7-8 litre gidiyor bizde, gerçi kızartma yaparken zeytinyağ çabuk yanan bir yağ olduğundan her kızartmada taze yağ kullanıyorum belki ondandır bu tüketimim
Benim burda bir amca var, kendi zeytinliklerinden taze sıkılmış satıyor aman Allah'ım yok böyle güzellik. Litresi 10 liradan alıyorum muhteşem. Zaten burda litresi 10 lira heryerde, Nisan Mayıs gibi zam Yaptılar, 8 liradan 10 liraya çıktı litresi
Bursa Zeytinyağı da güzeldir ama asit oranı ve kokusu yüzünden herkes pek tercih etmez, kahvaltılık olsun denirse Ege'nin yağları alınır ama ben hakiki olduktan sonra her Yörenin yağına hayır demem, Bursa yağını çok tükettim, Alışık olduğumdan bana hiç ağır gelmez
Denemedim ama ordan alması kolay, bir ara deneyeyim bakalımama abla bizim evde her akşam yemek pişmiyor, 2 kişiyiz ve çalışma saatlerimiz hafta 3 akşam denk geliyor ondan sebep bana 5 lt yetiyor zannımca. yalnız çanakkale/ayvacık/babakale tatmadıysanız tavsiyemdir yani içesi geliyor insanın
aynen abla ben bursadayken çok kullanmazdım ama burda alışkanlık yaptı, babakaleye gidemedim geçen şehitlik gezisinde bigalı köyüne gittim ordan köylü teyzelerden aldım oda çok güzel ama diğeri kadar değildi tabi.Denemedim ama ordan alması kolay, bir ara deneyeyim bakalım
Bizim evde zeytinyağ asla eksik olmaz zira, Alışık değiliz margarin veya çiçek yağıyla yemek yapmaya.
Sağlığımızı zeytinyağına borçluyuz diye düşünüyorum
Kendi zeytinağaçlarımız var,ailem kendisi sıktırıyor ama 2 senedir kışın geçen sert havalardan dolayı 2 senedir zeytin az oldu,sanırım fiyatların yükselmesi bu yüzden.Bu nedenle bu sene ben bile köyümüzden başka birinden satın aldım ama kilosu 10 tl den.
Ben de unutmadım gülay emin ol,hatta yağları satın aldığım gün aklıma yine geldi,ilk haberlerde izlediğimde ağlamıştım,haklısın.Zeytinyağı şu fiyat oldu diye ağlıyoruz ama kesilen ağaçlara sesimizi çıkaramadık.Soma'da zeytinliklerin imha edildiğini ben unutmadım. Sizlere de unutturmayacağım. O zeytin ağaçlarını kesenler, kestirenler ve kesilirken RTE neylerse güzel eyler diyenler utansın.