• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Zeytinyağı boya rengimi açtı

buse93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
101
30
98
Balıkesir
Selam kızlar. Sabah saçıma zeytinyağı badem yağı ve hint yağı karışımını uyguladım streçle sarıp ara ara kurutma makinesi tuttum. Boyamın rengi palette kışkırtıcı viyoleydi 3 hafta önce boyamıştım ve saç rengimi açmadan boyadıgımdan renk belli olmuyodu. Dustan cıktım saçımı bir kuruttum saçım kızılımsı olmuş açıklı koyulu. Çok şaşırdım. Bu zeytinyağından falan mı kaynaklandı anlam veremedim bi bilginiz var mı kızlar?

hımmm olabilir yağların bööyle bi etkisi... bende saçımı arap sabunu ile yıkamıştım simsiyah saçım açıldı kapkara sular aktı .. arap sabununun içinde de ayçiçek yağı war ...

Ben 2 haftadır(haftada 1 kez) bal ve zeytinyağı karışımı yapıyorum,dediğiniz gibi açılma oldu saç rengimde.
Saçımda siyah boya vardı,koyu kahveye döndü ve saçlarım ipeksi bir görünüme dönüştü:31:

1 çay bardağı zeytinyağına 4 çorba kaşığı süzme balı(çam değil çiçek olursa daha iyi olur)karıştırıp bütün saçınıza uygulayın:21:,saç diplerinize yumuşak yumuşak masaj yapın,3 saat bekletin.

Siz de göreceksiniz farkı :23:

Bunu söylediğin iyi oldu bi arkadasım da akıtmak istiyodu. Ne kadar sürede açıldı?

3-4 yıkamada açıldı simsiyahlık gitti.. daha sonra haftada 1 kullandım şu an siyahtan eser yok tam süre olarak 2- 2.5 hafta diyebilirim
ama saçımda renk yok :))) çok enteresan bi renk oldu isim koyamıyorum .. :)) biraz dinlendikten sonra açık bi renge boyayacağım.

Back