• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağ KENDİM SIKIYORUM

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
34
Arkaşlar zeytin yağ satıyorum kendim sıkıp kendim şişeliyorum. kendi zeytinliğimizden SIZMA zeytinyağ dır Soğuk sıkımdır

Referansımda vardır...

Kusura bakmayın internetim yok tu... İznik Zeytinyağ ıdır.. İstanbul da ikamet.ediyorum litre fiyatı 17 TL Bursa İznikliyim kendi.zenginliğinden

Son düzenleme:
Ben Kendim Kızartma yemek ve salatalara kullanıyorum... Sert Veya Acı Degildir.. Rahatlıkla Herseye kullanna bilirsiniz..

Kusura bakmayın internetim yok tu... İznik Zeytinyağ ıdır.. İstanbul da ikamet.ediyorum litre fiyatı 17 TL Bursa İznikliyim kendi.zenginliğinden
Peki kargo olayi nasil oluyor bana biraz pahali geldi fiyati kargo sivi almiyorya

Yurt ici Aliyor... Sorun olmaz Kargo marketlerin Zeyrinyağ fiyati 25 ve 28 Tl.fiyati 8 kilo zeytinden 1 Lt yağ cıkıyor...

Yurt ici Aliyor... Sorun olmaz Kargo marketlerin Zeyrinyağ fiyati 25 ve 28 Tl.fiyati 8 kilo zeytinden 1 Lt yağ cıkıyor...
Ben izmirden aliyorum cok farkli bir fiyata ama bu sene oradada fiyatlar ucmus gecen sene 9 tl den aliyordm bu sene 20 tl yapmislar

Ben izmirden aliyorum cok farkli bir fiyata ama bu sene oradada fiyatlar ucmus gecen sene 9 tl den aliyordm bu sene 20 tl yapmislar
Evet yağ fabrikalarindan cikis fiyatı 16 ile 20 lira arasinda degisiyor. Tas sıkım 20 lira litre fiyati bu sene zeytin cok seyrek, Cok Az!

Back