Öncelikle Cevap yazıp dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim sizlere arkadaşlar.Aradan geçen bu Zaman içerisinde ben iki kere tüp bebek denememi Zeytinburnu'nda devlet hastanesine yaptırmış bulundum,maalesef sonuç olumsuz oldu. Sorunun ben ve eşimde olduğu söylendi,başka ne olabilirdiki derlerya hırsızın hiçmi suçu yok :) ama gel görki beraber transferi yapılan diğer tüm arkadaşların bir tanesi demi tutmaz , koskoca bi muamma.on kişinin biri bile hamile kalamadı, diğer gruptan tanıdığım arkadaşında sadece biri hamile kalmıştı.Neyse buna rağmen ikincisinide de orda denedim ama sonuç için gitmek istemedim tutmadığı içime doğdu sanki öğlede oldu,zaten bi kan verip öğlene kadar hastanede beklemek insanı en çok strese sokan başka bişey olamaz sonra hemşirenin suratına bakıp tutmamış deyip mal gibi kalman karşısında.Her şey maddiyata bakıyor dedik ve üçüncü denememizi özel bi hastanede profösör doktora yaptırdık,insan olduğunu para verince daha iyi anlıyorsun koskoca Prof ayağımıza gelip bilgi vermesi hemşirelerin Güler yüzü daha nediyim morel iyi oluncamı yoksa para bayıncamı bilemedim Tabiki herşey Rabbimin Takdir-i ilahisi bizim tüp bebek tuttu ve şuan hamileyim Rabbim tamamına erdirir inşallah.Rabbim kimseyi umutsuzluğa düşürmesin.Bide devlete