zeytinburnu indirim günleri

tintinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
3.521
11.093
208
İstanbul
arkadaşlar, annem dün fox tvde ana haber bülteninde görmüş zeytinburnunda indirim günleri varmış. 500 liralık elbiseler 80 liraya düşmüş, ayakkabılar falan da öyle. gidip alayım diye düşünüyorum ama yazdım google'a bişey çıkmadı. nerede bu indirim yapan mağazalar, nasıl gidilir bilen var mı? olivium diye bir outlet avm var ondan bahsedilmiyordur dimi?

Salı günleri olivium da indirim günleri oluyor ama orasınımı gördünüz bilemedim.

valla ben görmedim annem aradı telefonla zeytinburnunda varmış dedi. oliviumdan başka bir yerde var mı indirim onu da bilmiyorum.

Salı pazarı diye geçiyor oliviumun içindeki bütün mağazalar avm nin içine çıkartıyolar ürünlerini indirimli satış yapıyorlar.

Bende izledim o haberi, yerini söylemediler. Sanırım yirmi gün daha sürecekmiş.

Bahsedilen yer olivium değil haberi izledim ben de. Ama neresi bilmiyorum öğrenirsem yazarım

ya benim acilen büyük bir alışveriş yapmam lazım zeytinburnunda oturan net bilen biri olsa keşke

Ben de izledim bunu ama yeri sır sanki. :) Bilen olursa hepimize yazsın. Olivium değil bence..

alıntıdır

Zeytinburnu Giyim Deri ve Ayakkabılar Abiyede Büyük İndirim Günleri Kampanyası
Sizlere büyük müjde veriyoruz. Dostlar Zeytinburnu indirim günleri bu kışı ısıtacak. Zeytinburnu olivium alışveriş merkezi yanında yer alan indirimler, ulusal kanallara çıktı. Özellikle deri kıyafetler bir harika. Peki Olivium indirim günleri ne zaman bitiyor onu da söyleyelim. Gün itibarıyla 20 gün sürecek, 5 Aralık son gün. Dediğimiz gibi Olivium deri indirim kampanyası kaçmaz dostlar.
2016 İndirim Kampanyası 20 Gün Sürecek
Zeytinburnu büyük indirim kampanyası şu an piyasaların en iyisi. Zira 500 liralık kıyafetler 190 TL, 700 lira deriler 300 TL ile şok ediyor. Zeytinburnu elbise ayakkabı indirimleri nerede diye merak edenlere adresi verdik. Zeytinburnu giyim indirim kampanyası nerede diye uzun uzun aramayın, adres çok açık. Hemen bulacaksınız. Zeytinburnu Olivium nasıl gidilir merakına da cevap olalım. Otobüs, metro metrobüs bütün ulaşım yolları var. Kime sorsanız hemen götürür.

haberı bende ızledım orası olıvıum degıl neresı dıye bende arastırdım ınternetten ama bılen yok

gidicem yarın oliviumun oraya yanındaki yerlere de bakarım bi. akşam gelince yazarım artık. işalla bulabilirim ucuza güzel şeyler

Canim kynvlidemler orada bnm.cok iyi biliorm oralari bu indrm orada degil
yahu şöyle ucuza bol bol kıyafet alasım geldi yeri bulunamıyo. haberler mi yalan acaba yer dolsun diye atıyolar mı bol keseden. böyle çok indirim yapılan ama bilinmeyen bi yer olur mu ya

yahu şöyle ucuza bol bol kıyafet alasım geldi yeri bulunamıyo. haberler mi yalan acaba yer dolsun diye atıyolar mı bol keseden. böyle çok indirim yapılan ama bilinmeyen bi yer olur mu ya
Tamamen seninle ayni fikirdeyim.olivium da iki uc yildir her sali tum magazalarda goyaa indirim olur .fakat maalesef reklam amacli bisey..magaxalar kapi onlerine sepet atip oraya icerdeki urunleri koyarlar .ayni fiyattan ama indirim falan yok.biz her hafta gittigimz icin oliviuma ,hicbir indirim yok icerdeki urunu disari koyuyorlar izdiham oluyor.halbuki ayni fiyat baska gunlerde ne satiyorlarsa ayni fiyata sali gunu urun cikariyorlar.olay bu...ama haberlerdeki yere dikkatle baktim olivium deil orasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…