Bebek Beslenmesi zeytin çekirdeği

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
arkadaşlar bebeğiniz zeytin yada diğer çekirdekli şeylerin çekirdeğini ne zaman kendi çıkarmaya başladı? benim 2 yaşında bi oğlum varzeytini çok seviyor ama henüz cesaret edip eline çekirdekli vermedim. son zamanlarda kajuceviz gibi şeyleri yemeye başladı hazır mı dersninz?

benim kızım da 2 yaşında...tam hatırlamıyorum ne zaman işk verdiğimi zeytini.ama sanırım normal kahvaltıya geçişimizde..aylar oluyor..biz ilk zeytini verdipğimizde çekirdeğini çıkarıp ta veriyorduk.nu çok kısa sürdü çünkü kızım hrşeyi kendi yemek istedi bşzim gibi.biz de önce zeytinin içinde çekşrdek olduğunu bunun yenmiyeceğini söyledik.sonra bizi yerken iyice izledi.çok sıkı takipçidir.bak annem ya da babam zeytini ye sonar çekirdeğiniş tık diye at masaya dedik.oyun haline getirdik.tık sesi geldikçe kendi de zeytindan çekirdeği çıkarmaya çalıştı.attı durdu masaya....şimdi artık kendi yiyor çıkarıyor bişrşey demeden...

benimki her tür yemişi yiyor.parçalayıp yutabildiğine göre sizinki de yiyebilir sanırım.sizilk olarak minik bir parça verin deneyin.yarım fınfık yarım fıstık gibi.parçalamasını da annecim kıtır kıtır ye dedim.ben ağzımda kıra kıra yiyerek.sesini de duydu...sonra o tatbik etti....
acele yazdım...sevgiler

teşekkürler cevabın için . dediğim gibi kaju ve ceviz yiyor. yarın deneyeceğim bakalım belki biriki yutar o sorun değil de, nefes borusuna kaçmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…