Gelinlik Modelleri Zeyno'nun gelinliği :)

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
398
Bugün ilk provam vardı Kollarımda sarkan tül aslında duvak denerken kolumda kalmış

Bu da arkası (Prova olduğu için arka düğmelerini sökmüşlerdi oysa ipli ve düğmeli)

Vee çiçeğim

Hiç çıkartasım gelmedi, hele arkasına hayranım zaten :97:

Darısı kk bekarlarının başına

Son düzenleme:
canımçok güzelmiş gelinliğin allah tamamına erdirsin çok mutlu ol inş bende bayılırım tüllü dantelli şeylere

canımçok güzelmiş gelinliğin allah tamamına erdirsin çok mutlu ol inş bende bayılırım tüllü dantelli şeylere

Hiç düşlemediğim bi modeldi ama insanın giyince kararı çok değişiyor Çok sağol canımm, amin amin inşallah

canımmm çoooooooooook beğendimmmm :116:
Rabim mutlulukla gitmeyi nasip etsin :116:

çok güzelmış.mutlulukla giyersin inşallah.düğünede çok az 9 gün kalmış.mutluluklar dilerim.

Maşallahhh benimmm kuzumaaa

Çok güzel canım gelinliğin, yakışmış çok beğendim

Çok güzelmiş canımmm sana da çok yakışmışş maşallahh darısı başımıza

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzelmış.mutlulukla giyersin inşallah.düğünede çok az 9 gün kalmış.mutluluklar dilerim.

Çok az kaldı çok Sağol canımm inşallah

Çok güzel Zeynom çok yakışmış aşkla giy

Tatlımm sağolasın Darısı senin başına kuzum

Maşallahhh benimmm kuzumaaa

Çok güzel canım gelinliğin, yakışmış çok beğendim

Büşüümmm

Daha güzeli senin olsun bebeğimm, amin inşallah

Çok güzelmiş canımmm sana da çok yakışmışş maşallahh darısı başımıza

Sağol eylülotii Darısı başınaa inşallah

Gelinliğine bayıldım gerçekten çok güzel bir seçim bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Harika çok beğendim çiçek de gelinlik de harika Allah tamamına erdirsin :) güzel bir gelin olacağın belli :)

Gelinliğine bayıldım gerçekten çok güzel bir seçim bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Sağol canım Bende giyince çıkartasım gelmedi zorla çıkarttılar desem yeridir

Harika çok beğendim çiçek de gelinlik de harika Allah tamamına erdirsin :) güzel bir gelin olacağın belli :)

Amin amin canım sağol Eh güzel bi gelin olacağım

Mutlulukla huzurla giy Zeynommm
Ben de o önden açılan eteğe bayıldımm

Hiloşummm Darısı senin başına artık kuzum seninde zaman azalıyo
Benimde daha çok arka kısmı ve kol kısmı hoşuma gidiyo Şimdi o ön kısmının tül yerine simli tül gelecek bi kat :78:

İÇİNE SİNSİNN BEGENDİMMMM

Hele bu yorumlardan sonra tamamen içime sindi Sağol canım

Hiloşummm Darısı senin başına artık kuzum seninde zaman azalıyo
Benimde daha çok arka kısmı ve kol kısmı hoşuma gidiyo Şimdi o ön kısmının tül yerine simli tül gelecek bi kat :78:

Amin canım evet zaman geçiveriyor vallaa.. ben de yavaştan bakınıyorum zatenn.. şu sınav geçsin artık alırım o zman zorlanmam sanmıyorum, kafamdakine çok benzer bir model denedim çok da hoşuma gitti, sırf bi kaç model daha göreyim diye gezecem yani

Gayet hoş olacan canım benmm

Zeynom düğüne çok az kaldı =) Tekrardan hayırlı olsun..
Gelinliğin güzelmiş canım =) Maşallah
Adımı yazmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…