• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Zeyno'nun gelinliği :)

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
398
Bugün ilk provam vardı :17: Kollarımda sarkan tül aslında duvak denerken kolumda kalmış :27:

$sdsdfsd.jpg

Bu da arkası :16: (Prova olduğu için arka düğmelerini sökmüşlerdi oysa ipli ve düğmeli)

$Arka.jpg

Vee çiçeğim :69:

$asdasdads.jpg

Hiç çıkartasım gelmedi, hele arkasına hayranım zaten :97:

Darısı kk bekarlarının başına :nazar::54:

Son düzenleme:
canımçok güzelmiş gelinliğin allah tamamına erdirsin çok mutlu ol inş bende bayılırım tüllü dantelli şeylere:16:

canımçok güzelmiş gelinliğin allah tamamına erdirsin çok mutlu ol inş bende bayılırım tüllü dantelli şeylere:16:

Hiç düşlemediğim bi modeldi ama insanın giyince kararı çok değişiyor :17: Çok sağol canımm, amin amin inşallah :31:

canımmm çoooooooooook beğendimmmm :116:
Rabim mutlulukla gitmeyi nasip etsin :116:

çok güzelmış.mutlulukla giyersin inşallah.düğünede çok az 9 gün kalmış.mutluluklar dilerim.:34:

Bugün ilk provam vardı :17: Kollarımda sarkan tül aslında duvak denerken kolumda kalmış :27:

Eki Görüntüle 1154922

Bu da arkası :16: (Prova olduğu için arka düğmelerini sökmüşlerdi oysa ipli ve düğmeli)

Eki Görüntüle 1154929

Vee çiçeğim :69:

Eki Görüntüle 1154934

Hiç çıkartasım gelmedi, hele arkasına hayranım zaten :97:

Darısı kk bekarlarının başına :nazar::54:

Maşallahhh benimmm kuzumaaa :nazar: :16::16:

Çok güzel canım gelinliğin, yakışmış çok beğendim :16::29::54:

Çok güzelmiş canımmm sana da çok yakışmışş maşallahh:nazar::nazar::nazar: darısı başımıza :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzelmış.mutlulukla giyersin inşallah.düğünede çok az 9 gün kalmış.mutluluklar dilerim.:34:

Çok az kaldı çok :ssz: Sağol canımm inşallah :16:

Çok güzel Zeynom çok yakışmış aşkla giy :nazar::38:

Tatlımm sağolasın :17: Darısı senin başına kuzum :21:

Maşallahhh benimmm kuzumaaa :nazar: :16::16:

Çok güzel canım gelinliğin, yakışmış çok beğendim :16::29::54:

Büşüümmm :17::17:

Daha güzeli senin olsun bebeğimm, amin inşallah :16:

Çok güzelmiş canımmm sana da çok yakışmışş maşallahh:nazar::nazar::nazar: darısı başımıza :16::16:

Sağol eylülotii :21: Darısı başınaa inşallah :17::16:

Gelinliğine bayıldım gerçekten çok güzel bir seçim bir ömür boyu mutluluklar dilerim:16:

Harika çok beğendim çiçek de gelinlik de harika Allah tamamına erdirsin :) güzel bir gelin olacağın belli :) :16:

Gelinliğine bayıldım gerçekten çok güzel bir seçim bir ömür boyu mutluluklar dilerim:16:

Sağol canım :17: Bende giyince çıkartasım gelmedi zorla çıkarttılar desem yeridir :16:

Harika çok beğendim çiçek de gelinlik de harika Allah tamamına erdirsin :) güzel bir gelin olacağın belli :) :16:

Amin amin canım sağol :69: Eh güzel bi gelin olacağım :77:

Mutlulukla huzurla giy Zeynommm :16::16::16:
Ben de o önden açılan eteğe bayıldımm :34::54:

Hiloşummm :16: Darısı senin başına artık kuzum seninde zaman azalıyo :17:
Benimde daha çok arka kısmı ve kol kısmı hoşuma gidiyo :16: Şimdi o ön kısmının tül yerine simli tül gelecek bi kat :78:

İÇİNE SİNSİNN BEGENDİMMMM :nazar::nazar::nazar::nazar:

Hele bu yorumlardan sonra tamamen içime sindi :17: Sağol canım :54:

Hiloşummm :16: Darısı senin başına artık kuzum seninde zaman azalıyo :17:
Benimde daha çok arka kısmı ve kol kısmı hoşuma gidiyo :16: Şimdi o ön kısmının tül yerine simli tül gelecek bi kat :78:

Amin canım evet zaman geçiveriyor vallaa.. ben de yavaştan bakınıyorum zatenn.. şu sınav geçsin artık alırım o zman :34: zorlanmam sanmıyorum, kafamdakine çok benzer bir model denedim çok da hoşuma gitti, sırf bi kaç model daha göreyim diye gezecem yani :1:

Gayet hoş olacan canım benmm :16::16::16:

Zeynom düğüne çok az kaldı =) Tekrardan hayırlı olsun..
Gelinliğin güzelmiş canım =) Maşallah :nazar:
Adımı yazmayı unutma :27:

Back