zeynep kamilde yarim rahimli olup asilama yaptiranlar

nazvey

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
106
21
33
Merhaba kizlar..ben yarim rahimli biri olarak asilama yapilacak..fostimon ignelere basladim bugun 5.gunum..pazartesi kontrole gidicem..büyüme var mi diye..sizlere sorum yarim rahimliyim ve sol tarafim yok..benim sagdan mi yumurtlamam lazim yoksa soldan da olsa olur mu? Yarim rahimli olupta asilama yapanlar lutfen tecrubelerinizi paylasin..simdiden cok tesekkur ederim..

mrb nazvey.tüp bebek tedavisi görüyorsan mutlaka senin sağ tarafın olduğu için sağ tarafından yumurtladığın ay tüp bebek yaptırman lazım.sol tarafından yumurtladığın ay da yaptırabilirsin ama tutma oranı çok düşük.bende aynı durum var.doktor bana oyle bir bilgi verdi bende olmayan taraftan yumurtlağım ay aşılmamam yapıldı tutmadı...

Mrb canim ben asilama yaptircam daha ilk asilamam..bugun kontrole gittim solda 14 mm olmus sagda yok..asilamam herhalde bir kac gun icinde yapilir ki soldan yumurtlarim gibi..ve de tutmayacagi kesinlesmis oldu simdiden :)

Tutmak diye bişey yok.ama düşük olasılık. Canını sıkma hayırlısı herseyin.gelismlerden haberdar etmeyi unutma...

Tutmak diye bişey yok.ama düşük olasılık. Canını sıkma hayırlısı herseyin.gelismlerden haberdar etmeyi unutma...
Biliyorum dusuk olasilik tatlim sıkmyrm canimi ya daha ilk asilamam sonucta..bi de bugun yumurta aki gibi bi akintim oldu uzayan..acaba catlatma ignesi vurmadan catlar mi yumurtalar..yada ilaclarin etkisinden mi boyle oldu anlamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…