canım en yakın temmuz ayına veriyo gün zeynep kamil de şuanMerhaba arkadaşlar,
Doktor beni Amh düşüklüğü nedeniyle infertiliteden tüp bebek bölümüne yönlendirdi. Böyle bir sorunum olduğunu yeni öğrendim. Tüp bebekte elime bir kâğıt verdiler ordaki belgeleri ayarladim... bugün de kağıdımı sağlık kurumuna verdim. Sağlık kurumundanda haftaya gel dediler... Raporum çıkacakmış...
Bundan sonraki aşama nasıl ilerleyecek peki? Adet olunca 2. Veya 3. Gün kontrole gitcem sanırım. Sonra bana yumurta geliştirici ilaç verip 1 ay sonramı yumurta toplancak? Yumurta toplanınca transfer ne zaman yapılacak? Bu aşamalar nasıl oluyor
Zeynep Kamilde tedavi olanlar varsa bildiklerini paylaşabilirler mi acaba? Teşekkürler
Zeynep Kamile her gittiğimde başka bi doktor oluyor adet olmam için hepsi ayrı ilaç yazıyor soyledigim hâlde.. Buda dengemi bozuyor tabi. Dediğin gibi Temmuza verdiler..sakın ilaç kullanma derim çok önemli bu. doktor sana gore gerekli ilaçları verir
Yok mu yardımcı olacak
Ya tebrik ederim maşallah benim de orada tedavim başlayacak inşallah çok umut oldunuz bizeMerhaba çok şükür ben ilk tedavide gebe kaldım.. Zeynep Kamil gerçekten başarılı ve tabi Allah nasip ederse olur..
Biraz sabırlı olmak lazım.. İnsalhhh sizde benim gibi pozitifi gorursunuz.. Allah yardımcınız olsun...Ya tebrik ederim maşallah benim de orada tedavim başlayacak inşallah çok umut oldunuz bize
Siz zeynep kamilde ilk randevuyu hangi bölüm için aldınız ? bilgi verebilir misiniz hangi evraklar gerekiyor ?Biraz sabırlı olmak lazım.. İnsalhhh sizde benim gibi pozitifi gorursunuz.. Allah yardımcınız olsun...
İlk olarak infertilite bölümüne gidiyorsunuz... Gerekli testleri yapiyorlar, Oradan durumunuza göre sizi yönlendirirler...Siz zeynep kamilde ilk randevuyu hangi bölüm için aldınız ? bilgi verebilir misiniz hangi evraklar gerekiyor ?
e devletten baktım ama infertilite pazantez için hep kadın kısırlığı üzerine yazıyor bizim sorunumuz şuanda eşimle o yüzden sordum direkt infertilite erkek üzerine göremedimİlk olarak infertilite bölümüne gidiyorsunuz... Gerekli testleri yapiyorlar, Oradan durumunuza göre sizi yönlendirirler...
Bizde de sorun eşimde..biz direkt sabahın 8 inde tüp bebek bölümünün kapısına giderek, randevusuz, işlemleri hallettik..Herhangi bir yere randevu alnanıza gerek yok..zaten rapor çıkarmak için doktorları dolaşırken ürolojiye de uğrayacaksınız..e devletten baktım ama infertilite pazantez için hep kadın kısırlığı üzerine yazıyor bizim sorunumuz şuanda eşimle o yüzden sordum direkt infertilite erkek üzerine göremedim
tamam teşekkür ederim :) bilgilendirdiğiniz için beni :)Bizde de sorun eşimde..biz direkt sabahın 8 inde tüp bebek bölümünün kapısına giderek, randevusuz, işlemleri hallettik..Herhangi bir yere randevu alnanıza gerek yok..zaten rapor çıkarmak için doktorları dolaşırken ürolojiye de uğrayacaksınız..
inş. sizinde bebiş haberlerinizi almak nasip olur :) Allah sizin yar ve yardımcınız olsun ..Bizde de sorun eşimde..biz direkt sabahın 8 inde tüp bebek bölümünün kapısına giderek, randevusuz, işlemleri hallettik..Herhangi bir yere randevu alnanıza gerek yok..zaten rapor çıkarmak için doktorları dolaşırken ürolojiye de uğrayacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?