• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamilde tüp bebek yaptıranlar

Andelipp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
96
30
88
34
Merhaba arkadaşlar,
Doktor beni Amh düşüklüğü nedeniyle infertiliteden tüp bebek bölümüne yönlendirdi. Böyle bir sorunum olduğunu yeni öğrendim. Tüp bebekte elime bir kâğıt verdiler ordaki belgeleri ayarladim... bugün de kağıdımı sağlık kurumuna verdim. Sağlık kurumundanda haftaya gel dediler... Raporum çıkacakmış...
Bundan sonraki aşama nasıl ilerleyecek peki? Adet olunca 2. Veya 3. Gün kontrole gitcem sanırım. Sonra bana yumurta geliştirici ilaç verip 1 ay sonramı yumurta toplancak? Yumurta toplanınca transfer ne zaman yapılacak? Bu aşamalar nasıl oluyor:KK64:
Zeynep Kamilde tedavi olanlar varsa bildiklerini paylaşabilirler mi acaba? Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
Doktor beni Amh düşüklüğü nedeniyle infertiliteden tüp bebek bölümüne yönlendirdi. Böyle bir sorunum olduğunu yeni öğrendim. Tüp bebekte elime bir kâğıt verdiler ordaki belgeleri ayarladim... bugün de kağıdımı sağlık kurumuna verdim. Sağlık kurumundanda haftaya gel dediler... Raporum çıkacakmış...
Bundan sonraki aşama nasıl ilerleyecek peki? Adet olunca 2. Veya 3. Gün kontrole gitcem sanırım. Sonra bana yumurta geliştirici ilaç verip 1 ay sonramı yumurta toplancak? Yumurta toplanınca transfer ne zaman yapılacak? Bu aşamalar nasıl oluyor:KK64:
Zeynep Kamilde tedavi olanlar varsa bildiklerini paylaşabilirler mi acaba? Teşekkürler
canım en yakın temmuz ayına veriyo gün zeynep kamil de şuan

Yarın raporum cikacak benimde.. Temmuz ayi cok gec ama napayim bekleyecem mecbur

Merhaba, bugün tüm evraklarım tamamlandı sağlık kurulundaki görevli 10 mayısta gel dedi. Şimdi ilaç tedavisine mi başlanacak.? Ilaçlar adetin kaçıncı günü başlanıyor acaba? Âdetlerim düzensiz olduğu için sureci uzatmak istemiyorum ona göre ş
Adet söktürücü kullancam

hiçbir ilaç kullanma süreci bozarsın canım en yakın temmuz da yapabilirsin randevu o zamana var :(

sakın ilaç kullanma derim çok önemli bu. doktor sana gore gerekli ilaçları verir

sakın ilaç kullanma derim çok önemli bu. doktor sana gore gerekli ilaçları verir
Zeynep Kamile her gittiğimde başka bi doktor oluyor adet olmam için hepsi ayrı ilaç yazıyor soyledigim hâlde.. Buda dengemi bozuyor tabi. Dediğin gibi Temmuza verdiler..
Adet olunca gel dediler ama nasıl adet olacam bilmiyorum söktürücü kullanmak zorundayım tabi yine doktora soracam bakalim bu sefer ne derler :110:

Zeynep Kamil de tüp bebek tedavisine başladım yok mu hiç zeynep Kamile tüp bebek yaptıran tutan tutmayan tedavi sürecinde olan ?

Merhaba çok şükür ben ilk tedavide gebe kaldım.. Zeynep Kamil gerçekten başarılı ve tabi Allah nasip ederse olur..

İlk olarak infertilite bölümüne gidiyorsunuz... Gerekli testleri yapiyorlar, Oradan durumunuza göre sizi yönlendirirler...
e devletten baktım ama infertilite pazantez için hep kadın kısırlığı üzerine yazıyor bizim sorunumuz şuanda eşimle o yüzden sordum direkt infertilite erkek üzerine göremedim

e devletten baktım ama infertilite pazantez için hep kadın kısırlığı üzerine yazıyor bizim sorunumuz şuanda eşimle o yüzden sordum direkt infertilite erkek üzerine göremedim
Bizde de sorun eşimde..biz direkt sabahın 8 inde tüp bebek bölümünün kapısına giderek, randevusuz, işlemleri hallettik..Herhangi bir yere randevu alnanıza gerek yok..zaten rapor çıkarmak için doktorları dolaşırken ürolojiye de uğrayacaksınız..

Bizde de sorun eşimde..biz direkt sabahın 8 inde tüp bebek bölümünün kapısına giderek, randevusuz, işlemleri hallettik..Herhangi bir yere randevu alnanıza gerek yok..zaten rapor çıkarmak için doktorları dolaşırken ürolojiye de uğrayacaksınız..
tamam teşekkür ederim :) bilgilendirdiğiniz için beni :)

inş. sizinde bebiş haberlerinizi almak nasip olur :) Allah sizin yar ve yardımcınız olsun ..

Back