merhaba. bi buçuk yıldır evliyim ve bir yıllık korunmasız ilişkinin ardından gebe kalamadım. zk hastanesinde infertilite bölümüne randevu aldım muayene olmadan elime bir sürü test tutuşturdular açıkcası biraz çekindim. bu süreç nasıl ilerliyor yaşayan ve oraya giden var mı?
merhaba. bi buçuk yıldır evliyim ve bir yıllık korunmasız ilişkinin ardından gebe kalamadım. zk hastanesinde infertilite bölümüne randevu aldım muayene olmadan elime bir sürü test tutuşturdular açıkcası biraz çekindim. bu süreç nasıl ilerliyor yaşayan ve oraya giden var mı?
muayene neden olmadın ben adetin ilk günü gittim bana ikinci günü gel kan alınacak dediler çünkü ikinci günü alınması gerekliymiş. adet tarihi ikinci gün randevu alırsan işin kolaylaşır ikinci günü gittiğimde ultroson ile muayene ettiler ve kan tahlillerimi verip diğer tetkikleri yapmamı istediler