Zeynep Kamilde Aşılama Yaptıranlar

Merhaba tebrik ederim öncelikle. Aşılamanız iğneli miydi öyleyse kaç doz yaptınız yumurta kaç mmde aşılama oldunuz

Merhaba tebrik ederim öncelikle. Aşılamanız iğneli miydi öyleyse kaç doz yaptınız yumurta kaç mmde aşılama oldunuz
Merhabaa, teşekkür ederim evet iğneliydi, pkos olduğum için düşük dozla başladık 75(gonalf 300), son kontrolde yumurta yaklaşık 18 e ulaşmıştı sonra bu defa 30 kullan, sonra çatlatma iğnesini uygula dedi yani son gün hem son gonalf’in dozunu uyguladım hem de çatlatma iğnesini uyguladım birkaç saat sonrasında.

Yani toplam kaç doz uygulamış oldunuz

K

Merhaba kaç gün kaç doz uygulandı Gonalf

Merhabaa, teşekkür ederim evet iğneliydi, pkos olduğum için düşük dozla başladık 75(gonalf 300), son kontrolde yumurta yaklaşık 18 e ulaşmıştı sonra bu defa 30 kullan, sonra çatlatma iğnesini uygula dedi yani son gün hem son gonalf’in dozunu uyguladım hem de çatlatma iğnesini uyguladım birkaç saat sonrasında.
Yani toplam kaç doz uygulamış oldunuz
Ben 8 ekimde başladım iğnelere, adetin 2. Gününde, aşılama da 18inde yapıldı (aşılama gününde ve ondan 1 ya da 2 gün önce, net hatırlamıyorum, hiç bir ilaç almadım) yani toplam 8 9 gün kullandım iğneyi, ama bu kişiden kişiye değişiyor.. bazen 14 gün falan da sürebilir öyleleri de gördüm hastanede yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…