• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamilde Aşılama Yaptıranlar

Peki evrakları ayarlamak, raporun çıkması uzun sürüyor mu ? Benim yakın zamanda yaptırdığım smear testim var orada yeniden test yaptırmalı mıyım ? Vajinal kültür sonucu ne kadar zamanda çıkıyor ?

Aklımdaki soruları sordum size, kusura bakmayın lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.
Çok oldu biliyorum ama ben de biraz stres yapıyorum.
Bir de aşılama sürecinde yumurta takibi için çok sık çağırdılar mı ?

Aklımdaki soruları sordum size, kusura bakmayın lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.
Çok oldu biliyorum ama ben de biraz stres yapıyorum.
Bir de aşılama sürecinde yumurta takibi için çok sık çağırdılar mı ?
Yo rapor elinde evraklar olunca 10 günde çıkıyor ama herşey tam olması lazım
Diğer testlerin belli süreleri var geçmezse tekrarına gerek duymuyorlar
Vajinal kültür bir haftada çıktı diye hatırlıyorum
Evet yumurta takibi için bir haftada 3 kere gittiğim oldu

Yo rapor elinde evraklar olunca 10 günde çıkıyor ama herşey tam olması lazım
Diğer testlerin belli süreleri var geçmezse tekrarına gerek duymuyorlar
Vajinal kültür bir haftada çıktı diye hatırlıyorum
Evet yumurta takibi için bir haftada 3 kere gittiğim oldu
Anladım, çok teşekkür ederşm. İnşallah güzel haberler alırsınız, Rabbim yardımcınız olsun🙏🏻

Merhaba, gönderinizi yeni görüyorum. Ben de sürece Lütfi Kırdar hastanesinde başladım, adetimin 3. Günü Zeynep kamile randevu bulamayınca zaman kaybetmek istemedim. Burada da meme usg için aralık ayının sonuna randevu alabildim.

Merhaba nelere dikkat ettiniz
benim ilk negatif
şuan ikinci oldum bekliyorum
6 ocakta sonuç
İnşallah pozitifi görürsünüz siz de🤲🤲
Ben aslında aşılama gününde hep dinlendim, 3 gün boyunca banyo yapmadım, ondan sonra ılık suyla yaptım sadece fazla sıcak olmamalıymış. Bana progestan vermişti doktor onu kullandım hep, kahveyi de azalttım(3 ten 1e indirdim), birde aşılama sürecine girmeden folik asit veriyorlar onu da hep aldım. Bunların dışında bir şey yapmadım aslında, sadece normal hayatıma devam ettim. Çatlatma iğnesiyle olmuşsa aşılamanız, 10 /11 gün geçmeden test yaparsanız pozitifi görürsünüz o da iğnenin etkisinden oluyor ben denedim ondan biliyorum ama 10/11 gün geçtikten sonra doğru sonucu alabilirsiniz ama kanla teyit ettirmeniz gerekiyor çünkü aşırı silik bir çizgi çıkıyor yeni olduğu için. İnşallah güzel haberleri alırsınız 🤲🤲🤲

İnşallah pozitifi görürsünüz siz de🤲🤲
Ben aslında aşılama gününde hep dinlendim, 3 gün boyunca banyo yapmadım, ondan sonra ılık suyla yaptım sadece fazla sıcak olmamalıymış. Bana progestan vermişti doktor onu kullandım hep, kahveyi de azalttım(3 ten 1e indirdim), birde aşılama sürecine girmeden folik asit veriyorlar onu da hep aldım. Bunların dışında bir şey yapmadım aslında, sadece normal hayatıma devam ettim. Çatlatma iğnesiyle olmuşsa aşılamanız, 10 /11 gün geçmeden test yaparsanız pozitifi görürsünüz o da iğnenin etkisinden oluyor ben denedim ondan biliyorum ama 10/11 gün geçtikten sonra doğru sonucu alabilirsiniz ama kanla teyit ettirmeniz gerekiyor çünkü aşırı silik bir çizgi çıkıyor yeni olduğu için. İnşallah güzel haberleri alırsınız 🤲🤲🤲
Amin inşallah teşekkür ederim
bende anlattığın süreçleri yaptım aslında
Ama nasip beklemek kaldı geriye
İnşallah güzel haberler ile geri dönerim

Back
X