Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım son güncel fiyat burda ekteMerhaba özel hastanede 3 kez asilama yaptırdık fakat olmadı bu bizi maddi manevi çok yordu zeynep kamil de tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz bu konu da bilgisi olan var mı ücretli olarak yaptırmak istiyorum
37.000 TL yazıyor neredeyse özel hastane ile aynı fiyatlarıCanım son güncel fiyat burda ekte
Çocuk olunca rapor vermiyorlar diye biliyorum fiyat uçmuş ozmn ilk defa mi tüp bebek deniyorsunuzBu fiyatlara ilaclar dahil degil sanirim ilaclarda baya tutuyormus 18 bin filan raporsuz 37bin kusur arti ilac dersek ozelde yaptir daha iyi ben capada rapor cikarmaya calisiyorum ama surec cok uzayacak surekli gel git yapiyoruz biktik surekli bir test istiyorlar ayrica surec hakkinda hic bilgi vermiyorlar sorarsan anca cevap aliyorsun
Özelden bile pahalı. Neden böyle?Canım son güncel fiyat burda ekte
Merhaba bende zeynep kamildr tup bebek yaptirmak istiyorum surec nasil ilerliyor ne yapmak lazim ? Once nereye gidecegiz baslamak içinMerhaba özel hastanede 3 kez asilama yaptırdık fakat olmadı bu bizi maddi manevi çok yordu zeynep kamil de tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz bu konu da bilgisi olan var mı ücretli olarak yaptırmak istiyorum