Merhabalar, Zeynep Kamil'den randevu aldım fakat aldıktan sonra her gün için farklı bir hastalık grubu olduğunu fark ettim. Gebelik ayrı, kanamalar ayrı gibi. Ben kendi sikayetimden farklı güne almışım , bu sorun oluyor mu? Başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.
Merhabalar, Zeynep Kamil'den randevu aldım fakat aldıktan sonra her gün için farklı bir hastalık grubu olduğunu fark ettim. Gebelik ayrı, kanamalar ayrı gibi. Ben kendi sikayetimden farklı güne almışım , bu sorun oluyor mu? Başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.
Merhaba, yaşadığım bir durumdan bahsedeyim.. zeynep kamil hastanesine kadın doğuma ilk infertilite bölümü için gitmiştim ve bir takım testler istemişlerdi, smear testi de bunlardan birisiydi. Test sonrasındaki hafta sarı renkte yoğun akıntım olduğu için yine aynı bölüm ve aynı doktora randevu aldım gittiğimde sikayetimi anlattığımda randevu aldığım doktorun yerine bakan başka bir doktor ve yanindaki asistaninın azarlaması, bizi meşgul etme hastalar bekliyor demesi, tavır ve davranışına şok oldum açıkçası.. randevum olmasina ve ilk gittigim doktor birsey olursa tekrar gel demesi nedeniyle ayni doktora almıştım ve hayret içinde kalmıstım..kadindoguma randevu alırken alt başlığa göre almak gerekiyorMuş yani hakkımı aradım zor bela başka bir doktora muayene olmuştum.. sende temkinli ol strese girip gerilmemek için hastalığına göre uygun bölüme randevu almanda fayda var.. her doktor anlayışlı olmayabiliyor çünkü..
Çok teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için, o randevuyu iptal edip başka bir hastaneden genel jinekoloji-menopoz alt başlığından aldım.Diğerleri gebelik, onkoloji, urojinekoloji gibi bölümlerdi. Her ne kadar yanında menopoz da olsa genel jinekoloji bana en çok uyan bölüm gibi geldi, umarım sıkıntı yasamam :)
Çok teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için, o randevuyu iptal edip başka bir hastaneden genel jinekoloji-menopoz alt başlığından aldım.Diğerleri gebelik, onkoloji, urojinekoloji gibi bölümlerdi. Her ne kadar yanında menopoz da olsa genel jinekoloji bana en çok uyan bölüm gibi geldi, umarım sıkıntı yasamam :)
Çok iyi yapmışsın çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte inşallah:) maalesefki devlet hastahanelerinde anlayışlı iyi doktora denk gelmek biraz şans işi. Umarım işini severek yapan bir doktora denk gelirsin:)