• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek yaptırıp başarılı olanlar veya yaptıracak olanlar

Met0207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
15
3
1
31
Kızlar merhaba. Sürecin çok basindayim. rahim filmi vb prosedürleri tamamlayabilirsem Zeynep kamilde tüp bebege baslicam. Yasim 24 amh 0.30 oldugundan biraz panik biraz şok halindeyim daha 8 aylik evliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Deneyimlerinizi paylasirsaniz beni biraz olsun rahatlatirsiniz. Zeynep kamilde yaptirip hamile kalan var mi? tedaviye yeni başlayanlar durumunuz nedir? benim gibi amh dusuk olup hamile kalan var mi umutlu olmali miyim ☹️☹️

Merhaba,Aranıza yeni katıldım bende..Tüplerim tıkalı olduğu için laparoskopiyle iki tüpümde alındı.Şimdi tüp bebek dr hastane ücret araştırıyorum.Zeynep kamilde ilk 3 deneme ücretsiz diye duydum?Ve hangi dr önerebilirsiniz?Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen...

Bende haziran da ilk tüp bebek deneyimime orada başlıcam, raporum çıktı hazirana gün verdiler bir hafta önce

Merhaba,Aranıza yeni katıldım bende..Tüplerim tıkalı olduğu için laparoskopiyle iki tüpümde alındı.Şimdi tüp bebek dr hastane ücret araştırıyorum.Zeynep kamilde ilk 3 deneme ücretsiz diye duydum?Ve hangi dr önerebilirsiniz?Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen...
bütün doktorlar ortak calısıyor zk hastanesinde tek doktor yok

doktor secme sansın yok sanıyorum kım denk gelırse o yapıyor tup bebegı zeynep kamılde

Mrb bende tüp bebek tedavisine basliyrm nasıl bi süreç bekliyor beni yrdimci olursanz sevnrm
Canım önce hsg çekinirsin ama en başta adetinin 2 . Günü git kan bakılıyor ultrasonla muayene ardından adet bitiminde hsg bakılıyor tüpler açık mi kapalı mi diye kapalı çıkarsa histeroskopi ile bakılıyor ve sonuca göre tedavi operasyon ne gerekiyorsa o asamlarda bitince adetinin 2. Günü gidiosun tekrr hormon vs alınıyor sonra iğneye başlıyorsun adetin 2 günü göbekten ardından her gün yumurtalar kontrol ediliyor ardından da koldan iğne gerekli görülürse yumurta istenilen boyuta gelince çatlama iğnesi vurulup 36 saat içind E hastanede yumurtalar toplanıyor yani bunlar senin durumuna göre iyi herşey yolunda giderse sonrası dölleme laboratuar embiryolog işi ‍♀️

Canım önce hsg çekinirsin ama en başta adetinin 2 . Günü git kan bakılıyor ultrasonla muayene ardından adet bitiminde hsg bakılıyor tüpler açık mi kapalı mi diye kapalı çıkarsa histeroskopi ile bakılıyor ve sonuca göre tedavi operasyon ne gerekiyorsa o asamlarda bitince adetinin 2. Günü gidiosun tekrr hormon vs alınıyor sonra iğneye başlıyorsun adetin 2 günü göbekten ardından her gün yumurtalar kontrol ediliyor ardından da koldan iğne gerekli görülürse yumurta istenilen boyuta gelince çatlama iğnesi vurulup 36 saat içind E hastanede yumurtalar toplanıyor yani bunlar senin durumuna göre iyi herşey yolunda giderse sonrası dölleme laboratuar embiryolog işi ‍♀️
Çok tesekur ederm smdi ama eşime sprm analiznde azipsrm teşhisi kondu bu durumda tıp bebek icn rapor vrilirmi

Çok tesekur ederm smdi ama eşime sprm analiznde azipsrm teşhisi kondu bu durumda tıp bebek icn rapor vrilirmi
Canım çoğu insan eşinden dolayı tüp bebek oluyor zaten. Başlangıçta ürolog belki ilaçlar ile değerlendirir ama tüp bebek başlanır teseden alırlar tüp bebekte onda erkekte yani

Canım çoğu insan eşinden dolayı tüp bebek oluyor zaten. Başlangıçta ürolog belki ilaçlar ile değerlendirir ama tüp bebek başlanır teseden alırlar tüp bebekte onda erkekte yani
Anldm ama ben daha yeni başladığım icn bu durumda aşılama flan denilio ilkte aşılama şartmı bide 2 yıl benm bu ay doluyor zk pek fzla bilgi vermiyorlr

Canım eşinde azospermi gibi bir durum varsa aşılama ile zaman kaybettiemez zaten. Adetinin ikinci günü git eşinde senin adetinin 2 . Gününe denk gelmeden 3 gün cinsel perhizle semen testi versin. Doktorlar sonra nasıl bir yol çözüleceğini aynı gün söylerler tabi hsg vs ondan sonra bakılır. Adet bitiminden sonra yani. Ki azospermi gibi bir durumda hiç vakit kaybetmeyin allah yardımcınız olsn

Canım eşinde azospermi gibi bir durum varsa aşılama ile zaman kaybettiemez zaten. Adetinin ikinci günü git eşinde senin adetinin 2 . Gününe denk gelmeden 3 gün cinsel perhizle semen testi versin. Doktorlar sonra nasıl bir yol çözüleceğini aynı gün söylerler tabi hsg vs ondan sonra bakılır. Adet bitiminden sonra yani. Ki azospermi gibi bir durumda hiç vakit kaybetmeyin allah yardımcınız olsn[/QUOamin ınsalalh sizin durumunuz nedir suanda

Back