• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zeynep kamil hastanesinde doğum yapanlar bakarmısınız.

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
173
merhaba arkadaşlar.ikizlerime hamileyim 8 haftalık.dr.son kontrolümde zeynep kamil hast.gitmemi önerdi.oradaki dr.hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi.ben özel muayenesine gitmek istiyorum.doğumda zeynep kamil hast.olsun istiyorum.ama hastane hakkında hiç bir bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar.ikizlerime hamileyim 8 haftalık.dr.son kontrolümde zeynep kamil hast.gitmemi önerdi.oradaki dr.hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi.ben özel muayenesine gitmek istiyorum.doğumda zeynep kamil hast.olsun istiyorum.ama hastane hakkında hiç bir bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.

canım herkes benim gittiğim prof bile zeynep kamilde tezlerini tamamlamış benim annemin gizli kanser hastalığını orası çözdü ateş hoca mükekmmel bir dktor bunun gibi çok çok iyi doktor ve proflar var doğru iyi bir hastane ama gel gör ki ben bir gece ağrıdn duramdım ve acil oalrak oraya gittik yakın diye ama bir daha kapısından geçmem o hamile lere resmen nazi kampı muamelesi yapıyorlar nedir o öyle yaa bu kadar mükemmel başarıalrı oalbilecek bir hastanede ne biçim bir muamele vardı anlatamam içeri seni bir alıyorlar kimsecikleride yanıan koymuyorlar kaldın hemşire doktor ve hasta bakıcıların eline ya ne bileyi msen bilrisin ama ben korktum gitmem bi dahada tekrar söylüyorum tedavi konusunda en uzmanları orada annem mol gebelikten kanser tedavisi gördü 2 sene gitmediği özelide devletide kalamdı hiç biri teşhis edemedi en son zeynep kamile gödnerdiler ateş hoca ya ve annemi ölümden kurtardı alah onadna razı olsun ..

zxor bir karar ben istemem dedim sen bilirsi ncanım ...

cevaplarınız için saolun arkadaşlar.......ben ilk hamileliğimde ikizlerimi kaybettim.şimdi tekrar hamileyim ikiz rabbimin izniyle......son kontrolümde dr.kapsamlı bir hast.olması lazım dedi.kendi dr.memorialde çalışıyor hale hanım.ama ben kontrollerimi orada devam ettiremiyeceğim için zeynep kamil hast.araştırmak istedim.ama pek içaçıcı değil galiba.eşim bugün medikal park bahçeli evler hast.gidip görüşmüş bakalım orayı tercih edebilirim.

Back
X