Zeynep kamil de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum deneyen giden varmı fiyatları hakkında bilgisi olan varmı
mervecim sen hangi merkezde yaptıracaksın veya yaptırdın
hayırlı olsun bebişin , cvabın içinde tşkkrler...dr tavsiyen varmı acaba ve mikro ts ameliyatı yapılıyormu bilgin varmıBen zeynep Kamil Hastanesinde yaptirdim 2. Tup bebek ve suan 3 aylik gebeyim ayrica raporsuz 1500 tl ve gayet memnunum
Ben zeynep Kamil Hastanesinde yaptirdim 2. Tup bebek ve suan 3 aylik gebeyim ayrica raporsuz 1500 tl ve gayet memnunum
merhaba ben 36 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim
tüp bebek için zeynep kamile gidicem yarın, adetimin 2. günü oluyor.
acaba aşılama olmadan direk tüp yaptırabilir miyim şartları biliyormusunuz??
tetkiklerimi,hsg,kan tahlili,yumurta takibi vs. başka hastanelerde yaptırdım burası o sonuçları kabul eder mi
ev kredisi ödediğimiz için maddi imkanımız da yok raporla ücretsiz mi oluyor prosedür nedir yardımcı olurmusunuz
Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız yavrumuzu. Mayısta sdetşn 3. Günü firek tüp bebek mrk ne gittim geçen ay. Dışarıda yaptıtdığım tetkikleri kabul ettiler ama adetin 3. Günü ve 15. Günü kan tahlili istediler birsürüde resmi belge hepsini hazırladık.önce aşılama yapıcaz dedi dr.asistanı smear testi ve akciğer grafiğini sonradan getirebilirsin demişti ama gittik kabul etmediler.dosya açmadan da tedaviye başlamıyorlar bu aya yetişmiycek malesefmerhba arkdşm bnde senın gbi araştırıyorm bnde zynp kamile gideceğim raporlu daha ucuz oluyor sadece ilaç parası veriyorsun devlette tüp bebekte şart aranıyomuş en az 3 yıllk evli olmak 5 yıl ssk olacak ve 900 gün prim ödenmiş olcakmış ama mesela benm eşimde sperm yok o yüzden direk bni tüpbebeğe alabiliyormuş öbür türlü sanrm önce aşılama sonra tüp bebekmiş sen bnce bnm gbi yap hstaneye gt en ii ve detaylı blgyi ordan alrsın ayrıca bşka hastnlrde yaptrcğn testide kabul ediyorlar rabbim şifanı tez zmnda versin
Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız yavrumuzu. Mayısta sdetşn 3. Günü firek tüp bebek mrk ne gittim geçen ay. Dışarıda yaptıtdığım tetkikleri kabul ettiler ama adetin 3. Günü ve 15. Günü kan tahlili istediler birsürüde resmi belge hepsini hazırladık.önce aşılama yapıcaz dedi dr.asistanı smear testi ve akciğer grafiğini sonradan getirebilirsin demişti ama gittik kabul etmediler.dosya açmadan da tedaviye başlamıyorlar bu aya yetişmiycek malesef( smear testi 15 gün sürüyor temmuza kaldı
Kızlar ben sadece smear testi yaptırdım şimdi baktım kağıtta birde smear kültür yazıyor kabul olmaz mı üff iş yerinde de çok sorun çok sorun oluyor tekrar mı gidicem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?