Tüp Bebek Merkezleri Zeynep kamil hastanesi tüp bebek

Canım ben aşılamalarımı orda yaptırdım rapor çıkartabilmek için fakat hiç tavsiye etmem. ilgi alaka sıfır insanın yüzüne bakmıyorlar.Sekreterya desen berbat. Bu işte psikoloji önemli ama ben ne zaman oraya gitsem başım ağrıyıp sırada birileriyle kavga edip çıktım. Opu da sonra havasız ortamda 2 kişi aynı yatakta yatıyor. Tuvaletleri desen mikrop yuvası bari tüp bebek bölümünün temiz olsa ama oda yok.Tüp bebek bölümündeki Kenan bey iyi bir doktor olabilir ama bu işte doktor kadar labaratuvarda önemli. Oranın laboratuvarının iyi olmadığını duydum. Gittiğim karşılaştığım insanlarda hiç donmuşları olmadığını felan söylediler. Fiyata gelince rapor çıkartabiliyorsan çıkart ama şartları var. 3 yıl resmi evli olmak,2 aşılama yaptırmak,rahim filmi tahliller felan oraya gittiğinde listeyi veriyorlar zaten. Raporlu ilaç parası veriyorsun bu kişiden kişiye değişiyor bide işlem için 400TL civarı ödüyorsun o kadar. Ama raporsuz Zeynep kamil 5,000 TL istiyor raporsuz yaptıracaksan da orada yaptırmanı tavsiye etmem dışarda da zaten o fiyatlarda umarım yardımcı olmuşumdur

mervecim teşekkür ederim cevabın için 5000 çokmuş bu paraya özel daha iyi tabi, daha ucuz olacağını sanmıştım devlet diye

Zeynep kamil de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum deneyen giden varmı fiyatları hakkında bilgisi olan varmı

Merhaba,ben orda tup bebek yaptirdim.hamile de kaldim ama kanamam oldu,aldirdim..sigortali isen 1.deneme 409tl,2.deneme daha ucuz.arti ilaclarin.benim ilacim 870tl tuttu,ama benim coktu.sigorta odemedigi zaman ise 1400tl yanilmiyorsam.kaliteli embriyon olursa donduruyorlar,donmusu ile 2.bebegini 2yil aradan sonra yaptiranla tanistim.ozel bir ilgi yok ama gerektigi kadar da bakiyorlar.en azindan ben ne zaman gidip soru sormak istesem geri cevirmediler.hatta bugun gene gidip kenan bey ile gorustum.
2.denememi de orda yapacagim ben.fiziksel ortam super degil tabii,ama ozelde 5-7bin tl veremeyeceksen,gidilir:))

konu başlığı ve içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.

mervecim sen hangi merkezde yaptıracaksın veya yaptırdın

canım ben eurofertilde yaptırıyorum şuanlık memnunum embriyolarım 5.güne ulaştı embryoskop cihazı var. ama ilk denemem negatif şimdi 2.tedavime başlıcam donmuş tedavisine Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben burda yada şurda yaptır diyemem sana ama benim istanbulda iyi olarak duyduğum yerler ;

eurofertil

bahçeci

istanbul tüp bebek merkezi

beylikdüzü medicana

ben ilk görüşmeye eurofertile gittim ve bismillah diyip başladım bakalım neler görüp yaşayacağım daha

Ben zeynep Kamil Hastanesinde yaptirdim 2. Tup bebek ve suan 3 aylik gebeyim ayrica raporsuz 1500 tl ve gayet memnunum
hayırlı olsun bebişin , cvabın içinde tşkkrler...dr tavsiyen varmı acaba ve mikro ts ameliyatı yapılıyormu bilgin varmı
Birde bir arkadaş steril değil ilgisizler çok sıra bekliyoruz piskolojimiz bozuluyor demiş o açıdan nasıl acaba

Son düzenleme:
Ben zeynep Kamil Hastanesinde yaptirdim 2. Tup bebek ve suan 3 aylik gebeyim ayrica raporsuz 1500 tl ve gayet memnunum

merhaba ben 36 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim
tüp bebek için zeynep kamile gidicem yarın, adetimin 2. günü oluyor.
acaba aşılama olmadan direk tüp yaptırabilir miyim şartları biliyormusunuz??
tetkiklerimi,hsg,kan tahlili,yumurta takibi vs. başka hastanelerde yaptırdım burası o sonuçları kabul eder mi
ev kredisi ödediğimiz için maddi imkanımız da yok raporla ücretsiz mi oluyor prosedür nedir yardımcı olurmusunuz

merhba arkdşm bnde senın gbi araştırıyorm bnde zynp kamile gideceğim raporlu daha ucuz oluyor sadece ilaç parası veriyorsun devlette tüp bebekte şart aranıyomuş en az 3 yıllk evli olmak 5 yıl ssk olacak ve 900 gün prim ödenmiş olcakmış ama mesela benm eşimde sperm yok o yüzden direk bni tüpbebeğe alabiliyormuş öbür türlü sanrm önce aşılama sonra tüp bebekmiş sen bnce bnm gbi yap hstaneye gt en ii ve detaylı blgyi ordan alrsın ayrıca bşka hastnlrde yaptrcğn testide kabul ediyorlar rabbim şifanı tez zmnda versin

Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız yavrumuzu. Mayısta sdetşn 3. Günü firek tüp bebek mrk ne gittim geçen ay. Dışarıda yaptıtdığım tetkikleri kabul ettiler ama adetin 3. Günü ve 15. Günü kan tahlili istediler birsürüde resmi belge hepsini hazırladık.önce aşılama yapıcaz dedi dr.asistanı smear testi ve akciğer grafiğini sonradan getirebilirsin demişti ama gittik kabul etmediler.dosya açmadan da tedaviye başlamıyorlar bu aya yetişmiycek malesef( smear testi 15 gün sürüyor temmuza kaldı

Kızlar ben sadece smear testi yaptırdım şimdi baktım kağıtta birde smear kültür yazıyor kabul olmaz mı üff iş yerinde de çok sorun çok sorun oluyor tekrar mı gidicem??

Kızlar ben sadece smear testi yaptırdım şimdi baktım kağıtta birde smear kültür yazıyor kabul olmaz mı üff iş yerinde de çok sorun çok sorun oluyor tekrar mı gidicem??

Canim bende bugun gttm zynep kamile kan aldi ultrasona girdim 15gun sonra evraklari tmmla gel.dedi ben.o gune rahim filmi icin ve smear kültür icin gtsem ypmazlarmi
Kültür testini de istiyorlar kagtta yazio.nye yapmadilrki sna senin soylemene gerek yoktuki

merhaba kızlar bende zeynep kamil hastanesine gidip tüp bebek yapmayı düşünüyorum.
ilk rand. giderken regli olmamız gerekli? yoksa test yapılamıyormu bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…