Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba Ben mayıs ayında zeynep kamilde aşılama olacağım ilaç raporum çıktı fakat anlayamadım ilaçların yanında bazı sayo değerleri var ne ise yaradığını bilmiyorum bu süreçten gecenler yardımcı olabilrmi birde nekdar tutuyor fiyatlari
Arkadaşlar merhaba Ben mayıs ayında zeynep kamilde aşılama olacağım ilaç raporum çıktı fakat anlayamadım ilaçların yanında bazı sayo değerleri var ne ise yaradığını bilmiyorum bu süreçten gecenler yardımcı olabilrmi birde nekdar tutuyor fiyatlari
Merhaba canım bende z. Kamilde mayısta 3.asılama olacağım... Hayırlı olsun simdiden.. O sayılar senin yumurta büyümene göre belirleniyor mesela ben fostimon 75 kullandım ilk asılamada.. Simdi dozunu düsürüp 50 mg vuracaklar.. Senin ilaçlara verdiğin tepkilere göre belirleniyor ilaç dozları onu gösteriyor o sayılar... Yumurtan yavas büyürse dozunu arttırıyorlar canım