- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 37
-
- Konu Sahibi smyrnalove
Dosya tesliminden sonra hemen gun veriyorlarmi?sizin ne sorununuz vardi?Ben aşılama için dosyamı teslim ettim Allah nasip ederse haziranda ilk aşılamamı yaptıracağım
Ben nisanda teslim ettim dosyamı hazirana tarih verdiler. Eşimde bir şey yok çok şükür bende de çikolata kisti var.Dosya tesliminden sonra hemen gun veriyorlarmi?sizin ne sorununuz vardi?
Oo nisandan hazirana...baya uzatmislar arayi ya.benim yasim 35 in ortasinda.iki asilama istiyorlar tup bebek raporu icinde.iki asilama arasina da 2 ay koyuyorlarmis.baya zaman kaybi olcak ya...Ben nisanda teslim ettim dosyamı hazirana tarih verdiler. Eşimde bir şey yok çok şükür bende de çikolata kisti var.
Dosyayi teslim ettiginiz anda mi soyluyorlar peki verecekleri gunu?Evet sizin için zaman kaybı olabilir malesef çok yavaş ilerliyor
Merhaba.asilama yaptirdinizmi acabaDosyayı teslim ettiğimde haziranda adetinin 2. yada 3. günü gel dediler
Hayır adetimi bekliyorumMerhaba.asilama yaptirdinizmi acaba
İnanılmaz zaman kaybı zeynep kamil 2 yıl olucak neredeyse 2 aşılama 1 tüp bebek anca yaptırabildimEvet sizin için zaman kaybı olabilir malesef çok yavaş ilerliyor
Neden o kadar yavas ilerledi?zaten asilama asamasindda butun belgeler toplanmiss oluyor.daha ne icin beklettilerki tup bebek raporunda?İnanılmaz zaman kaybı zeynep kamil 2 yıl olucak neredeyse 2 aşılama 1 tüp bebek anca yaptırabildim
Suan sizde dosya actirmadiniz hala o zaman degilmi?adette grl dedikleerine gore kan vercrksiniz herhalde?kızlar bende regli beklıyorum ınsallah olmam ama olursam bat 23 aşılama yaptırıcm . Benım evrak toplama falan 20 gün sürdü sonrasında ılk reglinde gel dedıler
Malesef devlet hastaneleriİnanılmaz zaman kaybı zeynep kamil 2 yıl olucak neredeyse 2 aşılama 1 tüp bebek anca yaptırabildim
Tüp bebeğe geçince hangi dosyaları tekrar istediker acaba zeynep kamilde ben 2 aşılamw yaptırdım tutmadı tüp bebeğe gideceğimİnanılmaz zaman kaybı zeynep kamil 2 yıl olucak neredeyse 2 aşılama 1 tüp bebek anca yaptırabildim
Malesef devlet hastaneleri2 aşılamayı ne kadar süre sonra yaptırdınızhiç
Vallahi 1 yıl sürdü canım yaMalesef devlet hastaneleri2 aşılamayı ne kadar süre sonra yaptırdınız?
Tekrardan tüp bebek için heyet dosyası hazırlamanız gerekiyorTüp bebeğe geçince hangi dosyaları tekrar istediker acaba zeynep kamilde ben 2 aşılamw yaptırdım tutmadı tüp bebeğe gideceğim
Tekrardan neler istiyorlar?asilama icin goturdugumuz dosyadaki evraklari tekrardanmi istiyorlar?yada ekstra ne istiyorlar?Tekrardan tüp bebek için heyet dosyası hazırlamanız gerekiyor