Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Zeynep Ceylin'im Fotoları

çoook tatlı maşallah.ilk resimlerinede baktım nasılda büyümüş güzel kız:) Bu kadar çabukmu büyüyolar yaaa:) Allah esirgesin...

teşekkür ederiz teyzesi gerçekten büyütürken öyle gelmiyo ama bi bakıyosun nerden nereye gelmişler göz açıp kapayana kadar geçmiş

Maşallahhhh Maşallahhh
Allah isteyen herkese nasip kısmet etsin inşallahh.
Çok tatlıı Maşallahh

amin canım saol

maşallah kızımıza çook tatlı.

teşekkür ederiz

maşallah boncuk kızına Allah hayırlı ömür versin herkesin evladına bahtı açık olsun

allh abnada nasp edermı acaba böle tatalı bır bebek maşşşşşşşşşşşşşşşş

Maşaallah, maşaallah, maşaallah... Çok tatlı bir yavrun var. Allah nazarlardan saklasın. :)

canım cok seker masallah Allah analı babalı buyutsun.ya sen nası bole sıteye koyabılıosun ben valla koyamam korkumdan nazar fln deger dıye:)

ayyy valla 41 kere masallah çok tatlı bir bebek Allah analı babalı sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin inşallah darısı basıma benımde kızım hazıranda geliyo hayırlısıylaa

Allah'ım nazardan saklasın.kendi gibi bahtıda açık olsun.Maşallah, barekallah, çok tatlı ya.Allah'ım inş. benim ve isteyen herkesinde böyle güzel kuzucukları olur inş.Rabb'im cümlemize nasip etsin anne olmayı inş.

ayyy maşallah valla RABBİM nazardan saklasın kücük meleğini cok tatlıııııııı

Allah ım bu nasıl bir güzelliktir böyleee..Allah nazarlardan saklasınn..adı gibi güzel zeynepp.bu arada benmde kızım olursa koycağım isim

maşaallah barekallah, Allah nazarlardan saklasın

20. sayfadaki resimlerden anladığım kadarıyla izmitlisiniz :)))

uyuyusunu yerim ben onun hele ikinci fotografı harika maşallahhh maşallah Allah nazarlardan korusun uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…