Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Zeynep Ceylin'im Fotoları

kiz annesii kizina nazar mazar deger Allah korusun:asigim:
cok datli cok guzel masallah Allahim nazarlardan korusunnnn:asigim:
ama ben resmen bayildim bu melege:asigim:
Allahim banada boyle mawi gozlu sarisin bir bebis nasip etsinnnnn:asigim:
ayy op bizim yerimize yaa walla pcden iceri giresim war :roflol:

canım maşallah çok tatlı bi yavrun var Allah analı babalı buyutsun..
nazar değmesin dikkatli ol bol bol oku..
ben senn yerinde olsam bu kadar kuçuk ve tatlı şein resmini eklemzdim bu kadar..

yanii ben özellikle ilk sayfadaki resimlerinden bahsettim ama buyumuş bu kız maşallah..

valla her resimde bin kere maşallah dedim allah hepimizin bebeğini nazardan korusun çok güzell allah bağışlasın sağlıklı mutlu güzel bir ömür diliyorum

Bu bebisler mankenlik yapmis teyzelerine bir de ne güzel bebekler ve cicileri.

maşallah Allah analı babalı büyüsün nazar değmesin inşallah dua ettim bebeğine çok tatlı çünkü

ayyy canım bu böyle ya boncuk gibi maşallah melek gibi bi kızın var çook tatlı rabbim nazarlardan saklasın bahtıda yüzü gibi güzel olsun inşallah Allah bağışlasın çok güzel bi kızın var

maşallah çok güzel bir bebek Allah korusun yavrunu hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin annesi babası ile sağlıkla

aman allah ne tatlı bir bebek bu.
bahtı da kendi gibi güzel olur inşallah
rabbim bana da boyle güzel ve sağlıklı bir bebek nasip eder

maşallah kızına çok tatlı allah uzun ömürler versin sağlıkla inşallah benimde kızım olcak inş böyle tatlı olurr

masallah barikallah... nazar deger allah korusun cocuga allah emanet yavrum benim cok tatli ya

Maşallah cok tatlı allahım nazarlardan korusun ,allahım sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
bahtıda güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…