mrb.arkadaşlar zeynep 25 günlük dünyalar tatlısı çok güzel bir bebek.annesi sadece bebişimizin kıyafetlerini ayarlayabilmiş durumları malesef iyi değil .minderde yattığnı duydum 3 gün önce içim dahada parçalandı bende 4 aylık kızı olan bi anneyim ve kızımı beşiğine her yatrdığımda aklıma o geliyor oda rahat uyuyabiliyormu üşüyormu vs.vs..bebeklerimizin kıyafetlerini yıkamak için deterjnlarnı bile ayrı alırken zeynep kızımızın kıyafetleri annesinin eline geçen her tozla yıkanıyor yumuşatıcısı bikenara düşünün.bugün karar verdim burdan paylaşmaya bebeğini büyütmüş elinde bebek ihtiyacı olarak ne varsa başta bi park yatak olmak üzere mevlüt kıyafeti yazlık ciciler veya gelecek kışa giyebileceği kıyafetler bakın işte elde olanlara adresi adana ben istanbuldaym nasıl ulaştrmam gerekiyosa ben gönüllüyüm bende elimden geleni yapmak istiyorm zeynepten sonra şüpheniz olmasın hepsi hastaneye temizlenip teslim edilecek ordada okadar çok muhtaç varki doğum yapıyo hiçbirşey yok malesef gördük bunları.yani birçok kişi rabbimin izniyle sebeplenecek bizler vesile olalım lütfen arkadaşlar güzel merhametli anneler :) kim ne vermek isterse yazsın burdan neler tamamlandı görelim hadi bismillah
mrb.arkadaşlar birkaçtaneniz yardmcı olmak istemişsniz allah razı olsn cvp yazıyorm ama sizlere göndermiyorm site yönetclerine yollyrm sizlere ulaştrmaları için rica ediyorm ama ondan sonra dönen olmuyo ben sizlere tel nomu yazacm burdan 5439520199 çağrı atmanız yeterli ben dönerim size mihrace_86@hotmail.com mail atarsanız lütfen şu durumu tatlı bi sonuca bağlıyalım duyarlı arkadaşlarm