Zeynep Altıok böyle isyan etti

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
COPYRIGHT 2015 ODATV.COM

Zeynep Altıok böyle isyan etti
Sivas katliamı davasında...
Facebook
Twitter
WhatsApp
Google

Sivas davasında zamanaşımı kararının verilmesinin ardından Anayasa Mahkemesi'ne taşınmasıyla skandal bir gerçek ortaya çıktı.

Davaya bakacak Anayasa Mahkemesi üyelerinden Celal Mümtaz Akıncı'nın, mahkemenin sürdüğü dönemde Sivas davası sanıklarının avukatlığını üstlendiği anlaşıldı.

Olayı açıklayan Sivas Katliamı'nda hayatını kaybeden Metin Altıok'un kızı CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok oldu. Twitter hesabından durumu açıklayan Altıok, "Skandal! Sivas Davası zaman aşımı kararı anayasa mahkemesinde. Anayasa mahkemesi üyesi Celal Mümtaz Akıncı sanık avukatı!" diye yazdı.

Odatv.com
http://odatv.com/mob_n2.php?n=zeynep-altiok-boyle-isyan-etti-2806161200

Şu zaman aşımını da ben anlamıyorum neyin zaman aşımı ya ! Zaman aşımı olunca ölenler geri geliyorsa tamam olsun zaman aşımı ama adam öldürüyor zaman aşımına kadar saklanıyor sonra elini kolunu salla gez.. büyük adaletsizlik..

Babası Metin Altıok ne güzel bir adamdı. Ne güzel şairdi. 2 Temmuz benim doğumgünüm ama içimde bir yer hep acır o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…