Zeyinburnu perdeciler çarşısı hakkında

azramerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
116
2
96
İstanbul
İstanbul'da tül ve perdeleri uyguna getirebileceğimiz bi yer bakıyoruz. Eminönü toptancılarının bazıları toptan fiyatına perakende veriyormuş diye duyduk; tam gidecektik, bir-iki arkadaşım Zeytinburnu perdeciler çarşısında daha modern-şık modellerin olduğunu ve piyasa fiyatının altına verildiğini söyledi :26: Bilemiyorum şimdi. Duyum ve tecrübelerinizi acilen paylaşırsanız, çok memnun olurum...:34:

Bende perde konusunda zeytinburnunun çok uygun olduğu duydum.Ama fiyat konusunda bilgim yok :)

İşte benim için asıl önemli olan kısım da orası :D
Nette aratıyorum model ve desen anlamında çok tatmin edici şeyler çıkıyor ama fiyat bilgisi yok.:37:

Biraz enterasan olacak ama kendim sordum kendim cevaplayayım. Bugün Zeytinburnundaydım.
Pek çok mağaza pek çok çeşit, zevkiniz ne olursa olsun tatmin olursunuz yani.
Amma velakin fiyatlarda öyle kayda değer bir indirim göremedim. Yalnızzz orda birkaç tane spotçu dükkan var. Giriyorsunuzz ve toptan fiyatına perakende fiyatlarla satın alıyorsunuz. Ben bütün evin perdelerini, tül, stor ve buna iki tane de zebra dahil piyasanın yarı fiyatına yaptırdım. Camların da çoğu tam cam, yani aşağı kadardı, yani gidip taçtan falan alsaydım yanmıştım:37:
Ordaki amca da dedi, söyle eşine dostuna gelsin onlar kazansın esnaf zaten kazanıyor :D
Aklınızda bulunsun:122::122:

Son düzenleme:
güle güle kullan perdelerini :) zeytinburnunda gerçekten çok çeşitli yerler var. yani kişinin ne aradığına bağlı;uygun,kaliteli,spor,avangard,klasik... biz desen perde de yaptırdık.perde işine baya kafayı yormuştuk.baktığımız bazı yerlere göre uygun,bazı yerlerer göre pahalı fiyat vermişlerdi ama içimize sinmişti.çok memnunuz.1 sene oldu bi sorun olsa arıyoruz hemen gelip hallediyorlar.ay reklam gibi oldu bi bağlantım yok ama paylaşmak istedim.

bende dün ordan tül aldım gerçekten çok uygunlarıda var isteğe göre pahalılarda var ama kalmış tüllerde çok süper ben spottan aldım 50 milyona son model tüllerden bütün camlarıma aldım hatta 4.5 metrelik camlara BİRde nasılmı gidiliyor en kısa bilgi zeytinburnu metrosunda in hemen karşıda minübüse bin ve perdeciler çarşısında iniyorsun alabildiğine tül perdeciler dolu..önce bi gezin sonra hangisi uygun gelirse dönüp ondan alın tavsiyem buduuur:44::34:

Back
X