Zevkli hanimlarin fikrine ihtiyacim var

yasemin1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
80
1
86
Almanya
Hanimlar uzun dönemdir yatak odama yatak örtüsü almak istiyorum. Gelinlik yatak örtüleri cok hosuma gidiyor. suanda duvar rengim lila/mor ve halimda mor/lila. Onun icin bir renge karar veremedim acaba mor mu?, siyah mi? veya beyaz renginde yatak örtüsü mü alsam. kendi cektim resimler cok büyük geldi icin size örnek resim ekledim ama duvar rengimle halim tipa tip. bazi yatak örtüleri ekledim siz bana renk konusunda vardimci olun ben ona göre model begenecegim. simdiden cok tesekkür ederim hanimlar

Eklentiler

• $lila hali.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 129
  • $mor duvar.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 116
  • $siyah.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 123
  • $lila.webp
    59 KB · Görüntüleme: 137
  • $beyaz.webp
    5 KB · Görüntüleme: 128
mrb. canım tesaduffen gordum konuyu ben de mor-lila tonlarına hastayım ama benım sadece perdemde ve azıcık yatak ortumde mor varbence siyahı hiç düsünmemelısın cok boğar ınsanın ıcı kasvetlenır o kadar koyu renk arasındamor örtüde gözü cok yorarcanım bence beyaz tonları süper olur odana

cnm duvar ve halın mor ise bence de beyaz yapmalısın siyah çok kasvetli yapar odanı.aynı zmnda basitleştirir dye düşünüorum

Kesinlikle beyaz diyorum.

Siyah matem rengidir.Gelin yatağına yakışmaz.Ayrıca odayı koyultur.
Mor yaparsan da,odayı boğar.Rengi dozunda kullanmak lazım.

lira ve mor tonlarıyla sarıyı birbirine cok yakıstırırım ama senın perden beyazmıs fazla renk cumbusune gerek yok bende beyaz ya da ekru tonlarda güzel olur açar odanı

canım bencede kırık beyaz en iyisi olur arkadaşlarnda dedikleri gibi diğer renkler boğar odayı şimdiden iyi günlerde kullan

mor ,moru çok boğar.mor siyah hiç hoş durmaz bence mor beyaz süperrr olur hem aydınlıkda durur.

Bence beyaz olsan çok daha hoş olur.Siyahda Mor da bogar.Birde duvar mor halı mor örtüde mor olursa bi özelliği olmaz.Göze hitap etmez diye düşünüyorum.

hanimlar cok tesekkür ederim. bana bayagi yardimci oldunuz artik kesin emin oldum. önerdiniz gibi ya beyaz alacagim yada kirik beyaz artik o anki ruh ve ekomomi duruma bagli olacak

herkese öpücükler

bence beyaz ve çok şık yatak örtüleri var onlara bak derim canım ve şu gelinlik gibi olanlarda değilde daha kullanışlı bişey al bence modern ama bi o kadar da çok şık yatak örtüleri var

mor rengi bende çok severim fakat senin halın mor duvarın mor ve yatak örtünün mor veya siyah olması odanı iyice basık hale getirir ve kasvetli bir görüntü oluşturur bana kalırsa tozpembe yada uçukpembe tonlarında bir yatak örtüsü seçmelisin mora en güzel uyan renk pembedir

Siyah kesinlikle hayır, her zaman tercihim beyaz olur ama eşyalarına uydurmak istersen lila ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…