• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevkli bayanlar, halı için yardım lütfen!!!!

losefar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
1.700
2.311
158
Kayseri
Antre halılarımı bir problem nedeniyle aynısı ile değiştirdim ancak tekrar aynı üretim hatasıyla karşılaştım, şimdi yine garantiye gidecek ben bu halıların yerine resmini ekledğim lepoar desenli halıyı düşünüyorum.Sizce nasıl ya da halı tavsiyeleriniz olur mu? Kapıların rengi koyu kahve yerler de sarı gibi , İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim....

Eklentiler

• $DSC06603.webp
    $DSC06603.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 273
  • $DSC06945.webp
    $DSC06945.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 299
  • $DSC06944.webp
    $DSC06944.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 277
  • $royal halı.webp
    $royal halı.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 293
  • $DSC06604.webp
    $DSC06604.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 295
$3.webp$1.webp$2.webp$4.webp
canım kapıların koyu renkli sana iki tavsiyem var ya koyu renklerde tek renk yada krem tonlarında tek renk koridor halısı kullanman..böylelikle evinden içeri girişte halıyla kişilerin dikkatini dağıtmaz aksine girer girmez geniş ve ferah bi hisse kapılmalarına yardımcı olursun.. shaggy halılar koridorlara olur bence hemde fiyat olarak da uygun bu aralar:49:.. ( tüylü olanlaar var ya)

leopar koridoru çok karanlık düşürür hem kapılarında ceviz rengi açık almalısınız bence ferah göstermesi açısından...

koridorda açık renk,renk cümbüşü ve desenli olmayan halıları seviyorum.
Biryere gittiğimde kapıdan girerken renk cümbüşü gözümü çok yoruyor ve hoş durmuyor.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 919695 Eki Görüntüle 919693 Eki Görüntüle 919694 Eki Görüntüle 919696
canım kapıların koyu renkli sana iki tavsiyem var ya koyu renklerde tek renk yada krem tonlarında tek renk koridor halısı kullanman..böylelikle evinden içeri girişte halıyla kişilerin dikkatini dağıtmaz aksine girer girmez geniş ve ferah bi hisse kapılmalarına yardımcı olursun.. shaggy halılar koridorlara olur bence hemde fiyat olarak da uygun bu aralar:49:.. ( tüylü olanlaar var ya)

Seçtiğin modeller çok tatlı, açık renkli halı elbette çok hoş bir seçenek tek düşündüren ise temizliği, malum hem çocuklu hem çalışan olunca...

bencede açık renk tüylülerden al makinaya atıp yıkanabilioo hemde misss gibi oluyoo ben mutfağımda kullanıyorum kremini çok memnunum tüy fln da dökmedi hiç..sende vizon alabilirsin kremin bi koyusu tüylülerden..

bencede açık renk tüylülerden al makinaya atıp yıkanabilioo hemde misss gibi oluyoo ben mutfağımda kullanıyorum kremini çok memnunum tüy fln da dökmedi hiç..sende vizon alabilirsin kremin bi koyusu tüylülerden..

Fikrin için teşekkür ederim canım, senin kullandıklarının markasını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa.

Fikrin için teşekkür ederim canım, senin kullandıklarının markasını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa.

Back
X