Bana leopar daha uygun gibi geldi.
Eki Görüntüle 919695 Eki Görüntüle 919693 Eki Görüntüle 919694 Eki Görüntüle 919696
canım kapıların koyu renkli sana iki tavsiyem var ya koyu renklerde tek renk yada krem tonlarında tek renk koridor halısı kullanman..böylelikle evinden içeri girişte halıyla kişilerin dikkatini dağıtmaz aksine girer girmez geniş ve ferah bi hisse kapılmalarına yardımcı olursun.. shaggy halılar koridorlara olur bence hemde fiyat olarak da uygun bu aralar.. ( tüylü olanlaar var ya)
bencede açık renk tüylülerden al makinaya atıp yıkanabilioo hemde misss gibi oluyoo ben mutfağımda kullanıyorum kremini çok memnunum tüy fln da dökmedi hiç..sende vizon alabilirsin kremin bi koyusu tüylülerden..
bencede açık renk tüylülerden al makinaya atıp yıkanabilioo hemde misss gibi oluyoo ben mutfağımda kullanıyorum kremini çok memnunum tüy fln da dökmedi hiç..sende vizon alabilirsin kremin bi koyusu tüylülerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?