canım ürünlerin hoş ve düzenli oluşundan da ayrıntıcı ve titiz bir bayan olduğun belli.ürünleri beğenmemiş olan arkadaşlar saygısızlık boyutunda fikirlerinizi beyan edip alıcı olan arkadaşları da farklı yönledirip kafasını karıştırmayın lütfen konu sahibine haksızlık oluyor.
Yok canim, olsun ne olacak arkadas espiri yapiyo :) tesekkur ederim yine düşüncen icin
espri ise bişi diyemicem ama benim gibi dışardan konuya direkt bakıldığında pek öyle görünmüyor:)))
Biz yinede öyle diyelim öyle olsun. Bende pek anlayamadim hani :)
Bilmem belkide kendime olan hayranligimdandirçantalar satıldı evet, kandırıldıgini düşünme lütfen :) tesekkur ederim yinede düşüncelerin için yinede :)
canım ürünlerin hoş ve düzenli oluşundan da ayrıntıcı ve titiz bir bayan olduğun belli.ürünleri beğenmemiş olan arkadaşlar saygısızlık boyutunda fikirlerinizi beyan edip alıcı olan arkadaşları da farklı yönledirip kafasını karıştırmayın lütfen konu sahibine haksızlık oluyor.
arkadasim insan kendi zevklerinden emindir kimsenin kafasinin kariscagini sanmiyorum herkesin zevki ayridir cunku ben bunu anlatmak istedim saka yollu tabiki ben herkesin zevkine saygi duyarim eger saygisizlik nasilmis bilmk isterseniz siz benim girdigim sayfaya gelseydinizde orda gorseydinisde bu laflari soyleseydiniz keske bayanin biri ozel bebek takimi ariyordu bende ustelik bebegimin takim elbiseli cekili resminden gindermisdim orda baska aRKAdaslarda takimi sordu sanirim kiskancligindan olsa gerek begenmedim zaten dedi cok zoruma gitti orda
arkadaşım sen nasıl düşünceni söylediysen yorumuna yönelik bende kendi fikrimi söyledim ama satış yapılan bir sayfada insanları olumsuz etkilemek hoş değil bence.size yapılanı şaka yollu da olsa karşı tarafa yapmamak erdemli olanı bence.ii günler
arkadasim siz beni anlamadiniz ben sadece konu basligina gore herkesin zevkinin bir olmadigini anlatmak istedim herneyse erdemli olan insanlari etkileyip birbirine dusurmemekdir bu arada arkadasin anlayisina hayran kaldim
burda kimsenin amacı kimseyi birbirine düşürmek değil bende son kez bunu söyliyim bence de neyse.
espri ise bişi diyemicem ama benim gibi dışardan konuya direkt bakıldığında pek öyle görünmüyor:))) isde bu lafiniz iki kisiyi birbirine dusurmek icin yeterli diger arkadas gibi esprime anlayisla bakabilirdiniz bukadar buyutmenize luzum yoktu
Yok canim, olsun ne olacak arkadas espiri yapiyo :) tesekkur ederim yine düşüncen icin
zaten arkadaşta muallakta kalmış yazdığınız şeyde şaka mı ciddi mi ...zaten sorunlu olan yazınız değil insnların konuya bakış açısı yorumu doğru......yorum yapmicam daha ..ii günler size.
canım doğru tabi o kadar ürüne iyi tabi. ben şubeden alıcam ya benim yerime başkası alcak o yüzden sordum.....sen abiyeyi falanda mı ekledin en ağır kargom olcak şimdiye kadar:)
Evet abiyeyi de ekledim :) geceligide, pardesuyude, sari ve mor üstüde ekledim :) iyi gunlerde kullan insallah ben onlarin faydasını cok gördüm senin işine yarayacaksa ne mutlu bana.. dualarinda unutma beni hamileyim yarin bebegin kalbini dinlemeye gideceğim inşallah. Rabbim.saglikli ve salihlerden bi erkek evlat versn bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?